Az Ötkarika magazin 2018. január 12-i adása, 1. rész

2018. január 12. 19:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Sztrájkkal fenyegetnek az érdekvédők
Német iskolákban nehezéket aggatnak a hiperaktív gyerekekre
Best of: A Pénzt vagy éveket! eddigi legjobb pillanatai egy csokorban Ne feledd, továbbra is várunk minden hétköznap 20.35-től a képernyők elé, ha van kedved együtt tippelni a sztárpárokkal, akkor a TV2 Live applikáción keresztül beszállhatsz a fergeteges játékba!
Álmodj velem! - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 15.45 Ajánló - Álmodj velem! - országos tv premier hétköznap délutánonként a TV2-n!
Apás szülésre készül Földes Eszter Azt ugyan nem árulja el, pontosan hányadik hetében jár babájával Földes Eszter, a szép színésznő azért néhány apró titkot kikotyogott. AZ RTL Klub Reggelijében elmondta például, hogy alapvetően apás szülésre készülnek, de ezt azért még alakíthatja az élet. Ha ugyanis férjének, Lovasi Andrásnak éppen koncertje lesz, amikor a kicsi világra jön, értelemszerűen nem tud majd jelen lenni.
Európa és a tudjuk kik A Harry Potter regényekben a fő gonosz nevét nem merik kimondani a varázslók, csak úgy beszélnek róla: "Tudjuk ki". Az európai országokban elképesztő módon elszaporodtak a "Tudjuk kik". Egyes bűncselekmény típusok és társadalmi problémák kapcsán, amit jellemzően a "Tudjuk kik"-hez köthető, nem merik kimondani valódi nevüket.

Top hírek:
Pozitív kampánnyal reagálnak a civilek a kormány újabb sorosozására A civilek szerint ha egy szervezet külföldről szerez pénzt azért, hogy Magyarországon segítsen, azt nem büntetni, hanem díjazni kellene.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Új szinten a zsiványság a kézilabdában Még taktikai elem is lehet a lesből labdaszerzés a középkezdésnél. Djukics tökélyre fejlesztette.
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Eltűnt negyedmillió utas a 3-as metróról A BKK szerint csúcsidőben akkor sem tudnának több pótlóbuszt járatni a 3-as metró helyett, ha akarnának, és a mostani kapacitás egyébként is kielégíti az igényeket. Az utasszám ennek ellenére jelentősen csökkent a pótlóbuszokon a metróhoz viszonyítva.