Az Ötkarika magazin 2018. január 12-i adása, 1. rész

2018. január 12. 19:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Elvis musical - Budapest - Szeged - Debrecen - NYERJ 2 JEGYET! Bár hivatalosan idén épp 40 éve, hogy a földkerekség legnagyobb rocknroll előadója, Elvis Presley meghalt, fanatikus rajongói időről-időre előállnak olyan bizonyítékokkal, mely szerint a Király halála csak megrendezett volt és Elvis tulajdonképpen még él. Ezt hamarosan Magyarországon is tapasztalhatjuk, hisz a legenda a színpadon kel életre: jövő májusban érkezik Magyarországra egy fantasztikus előadás, melynek címe: Elvis The Musical.
A GMO-mentes védjegy állami garancia a termékek tisztaságára Új technológiát vezetett be a géntechnológiai módosításoktól mentes élelmiszerek megkülönböztetésére a Földművelésügyi Minisztérium.
Vegyesen zártak az európai tőzsdék Vegyes árfolyammozgás alakult ki pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon.
Várhatóan gyorsan lesz új kormánya az országnak Változatlan célok, de új kormánystruktúra és részben új emberek ez jellemzi majd az új kormányt. Erről is beszélt Orbán Viktor pénteken reggel a rádióban.
Mit tudhat egy indexes az álhírekről?
Schmidt Mária fia Fluor miatt keresi a Médiahatóságot Ungár Péter szerint az NMHH-nak ki kell vizsgálnia, miért tiltotta le a Petőfi Rádió a Wellhello dalait.

Top hírek:
Tele van méreggel a Genfi-tóból kihalászott műanyag hulladék A megvizsgált hulladékok egyebek mellett veszélyes mennyiségű kadmiumot és ólmot találtak a szakemberek. A tárgyak nagy része már valószínűleg régóta úszott a vízen.
Varga Mihály marad a költségvetés felelőse Erről beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor ugyanakkor a Miniszterelnökség átalakítását tervezi az új kormányban.
Gyárfás Tamás tárgyalása Így érkezett a bíróságra.
Így szállítottak szarinalapanyagot Belgiumból Szíriába Három vállalat ellen indítottak vizsgálatot Belgiumban azzal a váddal, hogy a szarin gáz egyik alapanyagát szállították éveket át Szíriába. Az ideggázt állítólag az április 7-ei vegyifegyver-támadásban is bevetették Asszad elnök erői.
Ungár Péter az NMHH-hoz fordul Fluor Tomi cenzúrája miatt Azóta nem játsza a Wellhello dalait a Petőfi Rádió, hogy Fluor viccből sorosozott egyet.
Arséne Wenger bejelentette, elhagyja az Arsenalt A francia edző a klub honlapján tette közzé hivatalos nyilatkozatát.