Felbomlott a szövetség a DK és a MOMA között

Miközben az MSZP és a Párbeszéd úgy tűnik megegyezett a közös listáról, felbomlott egy eddig biztosnak tűnő szövetség.

2018. január 12. 20:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bokros Soros-zsoldos Lajos: vicsorgó fasizmust idéz a Figyelő A MoMa elnöke nem haragszik, de több mindent nem ért.
Együtt marad az MSZP és a Párbeszéd Teljes az összhang: frakciószövetségben politizálnak tovább.
Fenyegetést jelent a világgazdaságra a rekordnagyságú eladósodás az IMF szerint - a nap hírei Felújítják a kisföldalattit és meghosszabbítják a vonalát. Az MSZP-Párbeszéd frakciószövetségben fog politizálni az Országgyűlésben.
A Párbeszéd is gyűjteni fogja az aláírásokat a Római-parttal kapcsolatos népszavazáshoz A Párbeszéd is gyűjteni fogja az aláírásokat annak érdekében, hogy ki lehessen írni a népszavazást a Római-partra tervezett mobilgátról jelentette be kedden a párt társelnöke.
Hír: Sneider Tamás pert vesztett Ujhelyi Istvánnal szemben A Pesti Központi Kerületi Bíróság mai napon meghozott első fokú ítélete felmentette Ujhelyi István európai parlamenti képviselőt a rágalmazás és becsületsértés vádja alól. Az eljárást magánvádlóként ...
Morvai Kisztina: a mostani pajtások könnygázát szívtuk nyolc éven át Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit és az új-jobbikosokat együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel s a DK, az MSZP illetve az SZDSZ utódpártok tömegeivel az egyesült ellenzék szombati tüntetésé...

Kunhalmi Ágnes is tüntet Az MSZP részéről ő mond majd beszédet
Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes is szeretne az MSZP elnöke lenni A párt jelenlegi vezetője, Molnár Gyula korábban lemondott a választási vereség miatt. Az MSZP és a Párbeszéd szövetsége várhatóan megmarad.
Új kormányzás lesz - erősítette meg a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter - a nap hírei Országgyűlési frakciószövetség létrehozását javasolta a Párbeszéd és az MSZP között a szocialisták távozó elnöke. Megkaphatják elmaradt munkabérüket és végkielégítésüket a Malév dolgozói.
Új kormány jön létre, nagy részben új emberekkel, új struktúrával - jelentette be Orbán Viktor - a nap hírei Az MSZP, a Jobbik, a DK és az LMP is vizsgálatokat sürget, mert kétségesnek tartják a választás lebonyolításának tisztaságát. Megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió.
Gőgös Zoltán is döntött, nem lesz MSZP-s képviselő Harangozó Tamásnak adja át parlamenti helyét, de a pártból nem lép ki.
Mindjárt sajtótájékoztatót tart az MSZP vezérkar Már csak erre vár itt mindenki gyászos hangulatban