Felbomlott a szövetség a DK és a MOMA között

Miközben az MSZP és a Párbeszéd úgy tűnik megegyezett a közös listáról, felbomlott egy eddig biztosnak tűnő szövetség.

2018. január 12. 20:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bokros: Gyurcsány átvert bennünket Kirekesztés ezzel a szóval jellemzi a MOMA elnöke az MSZP és a DK magatartását a demokratikus ellenzéki szövetség tárgyában.
Gyurcsány: Orbánék négy éve nem kormányoznak és éppen most buktak le A DK az MSZP-vel kötött tavalyi megállapodás alapján 46 körzetben állíthat jelöltet, akiket szombaton mutattak be Budapesten. Van köztük orvos, szülésznő és szakszervezeti vezető is.
Mészáros Lőrinc szabadalmaztatott módszerével tolja az MSZP a Fidesszel lepaktáló, hirhedt képviselőjelöltjét Ugyanaz a cím, ugyanaz a kép, ugyanaz az ajánló egy rakás FB-csoportban. Főszerepben a trafik- és földmutyiban is résztvevő, a kormánynak nyilvános hűségesküt tevő MSZP-s polgármester-képviselőjelölt.
Fidesz-szavazók is otthon maradhatnak Elkezdett mozogni a pártpályán az MSZP és a Jobbik.
Elkészült az április 8-ai országgyűlési választás hirdetménye - a nap hírei Három elemből álló törvénycsomaggal lépne föl az úgynevezett Soros-tervvel szemben a kormány. Orbán Viktor miniszterelnököt is feljelentette az MSZP a magán-nyugdíjpénztári vagyon államosítása miatt.
Hír: Karácsony: fideszes áldemokrácia helyett szociális demokráciát! "Fideszes áldemokrácia" helyett szociális demokráciát sürgetett a Párbeszéd társelnöke, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Változás 2018 körút pécsi állomásán kedden.

Kizárják az MSZP-ból a hódmezővásárhelyi jelöltet A hódmezővásárhelyi MSZP kizárja soraiból Hernádi Gyulát, mert el akar indulni a polgármester-választáson.
Egymást támadják az ellenzéki pártok Az Együtt vezetője keményen bírálja az összes többi ellenzéki pártot, Karácsony Gergely, az MSZP miniszterelnök-jelöltje pedig nem akar foglalkozni a szerinte önző ellenzéki pártokkal. Három hónappal ...
Tordán a vallásszabadság kimondására emlékeztek A vallásszabadságot kimondó tordai országgyűlés 450. évfordulóját ünnepelték az erdélyi településen. További pártokat vár az MSZP-Párbeszéd szövetségbe a két párt miniszterelnök-jelöltje. Felkészült ...
Tovább durvul a vita a baloldalon a csepeli képviselőjelölt miatt Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke szerint az MSZP otrombán viselkedett, amikor a 2014-ben nyerni tudó Szabó Szabolcs ellen jelöltet állított.
Orbán Viktor szerint 2030-ra jórészt Németország és a visegrádi országok finanszírozzák majd az EU-t - a nap hírei Haladékot kérhetnek a megbüntetett ellenzéki pártok a Magyar Államkincstártól - az érintettek átverésként értékelik a javaslatot. A szociális demokráciát nevezte elérendő célnak a Párbeszéd és az MSZP...
Február 10-én tart kongresszust az MSZP Február 10-én tart kongresszust az MSZP - közölte az ellenzéki párt szóvivője kedden az MTI-vel