Ilyen heteró műszempillával felejtsd el, hogy megszólítasz!

Katz egy napig 4D-s műszempillával élt. Tanulságos 24 óra volt beszólásokkal, antisírással és kikötözött alvással.

2018. január 12. 21:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyhavi keresettel több maradt az embereknél
Ramóna megszökött a gyermekotthonokból A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Videó: Tűz volt a Hős utca egyik házában, száz embert költöztettek ki Elektromos kábelek gyulladtak meg az egyik Hős utcai ház tetőterében, az épületet kiürítették.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Durva kamionbalesetet vett fel a kamera a havas autópályán
Támad az influenza: 8 tipp, hogy idén megússzuk A megbetegedéseket megelőzendő a legfontosabb prevenciós teendőket szedtük össze. ...

Top hírek:
[Frissítve] Vizsgálat indult az Apple és a Samsung ellen az olaszoknál Mindkét céget tervezett elavulás végrehajtásával vádolják.
Pozitív kampánnyal reagálnak a civilek a kormány újabb sorosozására A civilek szerint ha egy szervezet külföldről szerez pénzt azért, hogy Magyarországon segítsen, azt nem büntetni, hanem díjazni kellene.
Fuck you, Babos! Rekordbüntetés a Babos Tímeát ribancozó amerikai teniszezőnek az AusOpenen.
Bombafenyegetésről szóló üzenetet kapott egy szálloda Moszkvában A rendőrség szállodákat és kollégiumokat vizsgált át Moszkvában terrorakciótól tartva.
Új szinten a zsiványság a kézilabdában Még taktikai elem is lehet a lesből labdaszerzés a középkezdésnél. Djukics tökélyre fejlesztette.
Eltűnt negyedmillió utas a 3-as metróról A BKK szerint csúcsidőben akkor sem tudnának több pótlóbuszt járatni a 3-as metró helyett, ha akarnának, és a mostani kapacitás egyébként is kielégíti az igényeket. Az utasszám ennek ellenére jelentősen csökkent a pótlóbuszokon a metróhoz viszonyítva.