Elfogták a rákoskeresztúri gyilkosság feltételezett elkövetőjét

A 19 éves nővel péntek este végeztek.

2018. január 12. 21:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Fegyver fegyver hátán a Las Vegas-i hotelszobában Fotók a tavaly októberi mészárlás előzetes rendőrségi jelentéséből.
Az MSZP stop oligarcha nevű törvénycsomagot nyújt a parlament elé Az MSZP stop oligarcha néven egy olyan törvénycsomagot nyújt a parlament elé, amely 75 százalékos különadót vetne ki az elmúlt nyolc év harácsolóira.
Pataki Zita életét végigkísérte a spiritualitás Párkapcsolata is tele van ilyen történetekkel.
Douchev-Janics Natasa megcélozza a tokiói olimpiát Első lépésben a válogatókon kell bizonyítania. A szövetség 400 ezer forinttal támogatná az edzőtáborát.
Meghalt Paul Bocuse, a francia gasztronómia legendája Az apja éttermében született. Róla nevezték el a világ leghíresebb szakácsversenyét.
Szerszámos láda Kim Dzsongun idióta az utóbbi időben hányszor lehetett, főleg az amerikai sajtóban, ilyen állítással megspékelt elemzést olvasni. Most meg a koreai atomválságban minden szereplő az észak-koreai vezető által írt partitúrából játszik. Egy megfigyelő hónapokkal ezelőtt felhívta a figyelmet arra, ha Kim Dzsongun egyszer elkezd tárgyalni, az azt jelenti, hogy elérte a célját.

Top hírek:
Pozitív kampánnyal reagálnak a civilek a kormány újabb sorosozására A civilek szerint ha egy szervezet külföldről szerez pénzt azért, hogy Magyarországon segítsen, azt nem büntetni, hanem díjazni kellene.
Új szinten a zsiványság a kézilabdában Még taktikai elem is lehet a lesből labdaszerzés a középkezdésnél. Djukics tökélyre fejlesztette.
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Eltűnt negyedmillió utas a 3-as metróról A BKK szerint csúcsidőben akkor sem tudnának több pótlóbuszt járatni a 3-as metró helyett, ha akarnának, és a mostani kapacitás egyébként is kielégíti az igényeket. Az utasszám ennek ellenére jelentősen csökkent a pótlóbuszokon a metróhoz viszonyítva.