"Elnök úr, maga rasszista?"

Ezt a kérdést kiáltotta többször is egy újságíró Donald Trump után, aki éppen távozóban volt egy sajtónyilvános eseményről. Az elnök a füle botját sem mozdította.

2018. január 12. 22:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
AP: Az orosz befolyásolásról hallgatnák meg Trumpot Meghallgatná Donald Trump amerikai elnököt Robert Mueller különleges ügyész nyomozócsapata a Moszkvai választás kimenetelének befolyásolásával kapcsolatban.
263 ezer embertől veszi el a maradás jogát Donald Trump Nem hosszabbítja meg a salvadoriak ideiglenes védettségét az amerikai elnök.
2018 közepén beindul a Trump-féle gazdasági nacionalizmus Rick Manning, az egyik legismertebb amerikai non-profit szervezet elnöke elismerően beszélt Donald Trump elmúlt egy évéről, és a gazdasági nacionalizmusról, ami szerinte 2018-ban fog kiteljesedni.
Trump stabil zseninek nevezte magát Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésben vágott vissza a róla szóló, őt elmarasztaló könyv írójának, s azt írta magáról, hogy "nagyon okos" és "stabil zseni".
Kizárta feleségét a hálószobájából Trump Alig látni olyan fotót az amerikai elnökről és feleségéről, amelyen Melania Trump boldognak tűnne. Donald Trump gyakorlatilag teljesen kizárja életéből Melaniát, gyakran tűnik el napokra, arról sem sz...
Mi lesz a migrációs egyeztetés sorsa Amerika nélkül? Még tavaly decemberben jelentette be az Egyesült Államok, hogy Donald Trump döntése alapján kilépnek az ENSZ-hez köthető migrációs munkából.

Teherán szolgáltatja az ürügyet az atomalku felmondására? A Politico című lap felmérése szerint az iráni tüntetések lehetőséget teremthetnek arra, hogy Donald Trump amerikai elnök felmondja a többhatalmi atomalkut Iránnal. Az amerikai lap által megszólaltato...
Hszi Csin-ping nyerte a legnagyobbat 2017-ben Miközben Donald Trump Észak-Koreával küszködik, Vlagyimir Putyin Oroszországát nemzetközi szankciók szigetelik el, a kínai vezetőnek igazán jó éve volt.
Trump: az iráni népet elnyomják Donald Trump amerikai elnök már harmadjára nyilatkozott az iráni tüntetésekkel kapcsolatban.
Köszönjük a mókát, Trump elnök úr! Összeszedtük Donald Trump legszórakoztatóbb pillanatait az első elnöki évéből. Volt miből válogatni.
Trump: Az elnyomó rezsimek sohasem tartanak örökké Donald Trump amerikai elnök szombaton Twitter-üzenetében újra figyelmeztette az iráni vezetést, azt írva, hogy "az elnyomó rezsimek sohasem tartanak örökké".
Trump elmondta, hogy miért Ő fogja nyerni a következő elnökválasztást is Donald Trump csütörtökön interjút adott a New York Times-nak.