Egy amerikai nagykövet felmondott, eddig bírta Trumpot

John Feeley panamai nagykövet szerint a becsülete nem engedte, hogy tovább szolgáljon.

2018. január 13. 0:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
WSJ: egy pornószínésznő 130 ezer dollárt kapott, hogy ne beszéljen a Trumppal való viszonyáról A Wall Street Journal szerint Trump az esküvője után egy évvel feküdt le a Stormy Daniels művésznéven ismert pornóssal, aki a nyilvánosság elé akart állni a történetével.
Trump olyan harci gépekről beszélt, amik csak a Call of Duty-ban léteznek Büszkén számolt be a Norvégiának szánt, nem létező F-52-es gépekről.
Trump megkegyelmezett a kommunista rezsimnek Donald Trump amerikai elnök arról biztosította Szöult, hogy amíg Dél- és Észak-Korea párbeszédet folytat egymással, nem indít katonai akciót a kommunista rendszer ellen.
Steve Bannon otthagyja a Breitbartot Nem csak Trump haragját vívta ki a volt főtanácsadó a hazaárulózással.
Kigyulladt a Trump-torony Két ember megsérült egy helyi idő szerint kora reggeli tűzben Manhattanben, miután kigyulladt az amerikai elnök leghíresebb épülete, a Trump-torony
2018 közepén beindul a Trump-féle gazdasági nacionalizmus Rick Manning, az egyik legismertebb amerikai non-profit szervezet elnöke elismerően beszélt Donald Trump elmúlt egy évéről, és a gazdasági nacionalizmusról, ami szerinte 2018-ban fog kiteljesedni.

Trump stabil zseninek nevezte magát Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésben vágott vissza a róla szóló, őt elmarasztaló könyv írójának, s azt írta magáról, hogy "nagyon okos" és "stabil zseni".
A Twitter elmondta, miért nem fogja blokkolni Trump fiókját Még annak ellenére sem, hogy elég sokan kérték.
Irtózatos mennyiségű pénzt vihetnek haza az IT-cégek Trump elnök adóreformjának leginkább a külföldön tízmilliárd dollárokat felhalmozott IT-óriások örülhetnek, melyek így bármit felvásárolhatnak.
"Áruló!" - "Őrült!" heves a Trump és Bannon közti szócsata Mint egy Shakespeare-dráma: az elnök által ejtett tanácsadó bosszút forral, könyvében árulónak nevezi az elnök fiát, amire az elnök azt válaszolja, Bannon elvesztette az eszét, és amúgy is egy senki....
Egy visszavonuló veterán miatt kocoghat Trump fogsora Mitt Romney is bejelentkezhet a hetvenes évek óta aktív szenátor helyére év végén. Trump nem lesz boldog.
Trump megfenyegette Pakisztánt, hogy nem lesz több pénz Az USA elnöke szerint hülyeség volt segélyekkel tömni az országot, mert közben semmit sem segítettek a terroristák elleni küzdelemben.