Szlovén párt, magyar szál

Hazai vonatkozása is lehet a külföldi ártfinanszírozási botránynak.

2018. január 13. 5:13

A cikk folytatása...Friss hírek
7000 napja kering a Föld körül a Nemzetközi Űrállomás
Eszter volt férje hazatért: ˝Annyira jó itthon lenni!˝ Márta legnagyobb örömére fia, Viktor egyszer csak megjelent a kapuban. A család többi tagja nem volt felhőtlenül boldog: Hanna távolságtartó volt az apjával, Gergő pedig még nem is ismeri őt. Hogy Viktor hogyan reagált, mikor megismerkedett Dáviddal, a videóból kiderül!
Korhatáros szerelem - 9. epizód (teljes rész) Eszter nagylánya, Hanna jelmezes szerepjátékra készül egy közeli erdőben, ahova Dávid viszi el autóval. Dávid segítsége rosszul sül el: Hanna igazán berág a fiúra. Tetézi a bajt, hogy Dávid és Hanna véletlenül meglátják Júliát Andrással csókolózni. Márta elveszíti a barátnőjét, de hamarosan nagy öröm éri: rég nem látott fia, Viktor váratlanul hazalátogat Kaliforniából.
Oláh Bence és Tóth Ivett is utazhat a téli olimpiára A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökségi tagjainak többsége szombatra elektronikus úton jóváhagyta azt a javaslatot, mely szerint a műkorcsolyázók női versenyében Tóth Ivett indulhat, míg a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi váltójának ötödik tagja Oláh Bence lesz a február 9-én rajtoló phjongcshangi téli olimpián.
Eszter lánya és Dávid előtt bukott le Júlia és Bőgős Bandi Dávid épp békülni próbált Hannával, mikor a lány észrevette, hogy nagynénje épp kijön az egyik közeli épületből. Meglepetésükre nem volt egyedül, ráadásul egy félreérthetetlen szituációban látták meg őt Bőgős Bandival.
A magyar busz balesetére emlékeztek Veronában - a nap hírei A kormány erőforrást, nem pedig áldozatot lát a magyarországi roma közösségben jelentette ki a miniszterelnök. Törvénycsomagot terjesztett a parlament elé az MSZP "stop oligarcha" néven. Veronában szentmisével emlékeztek meg az egy évvel ezelőtt történt tragikus magyar buszbaleset áldozatairól. A nap legfontosabb hírei január 20-án.

Top hírek:
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Napi horoszkóp - január 20 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Jutott Altus-pénz a DK-nak is Három alkalommal, összesen nyolcvanötmillió forint kölcsönt nyújtott Gyurcsány Ferencék családi vállalkozása, az Altus a Demokratikus Koalíciónak derül ki abból a levélből, amelyben Dobrev Klára magyarázta a jegybanknak a Czeglédy Csaba vezette Human Operator Zrt.-nek adott hiteleket. Utóbbiak miatt az MNB ugyanis piacfelügyeleti eljárást indított a társaság ellen.
Átlépte a 300 ezres nézőszámot A Viszkis Újabb mérföldkőhöz érkezett az Ambrus Attiláról szóló akciófilm.