Indul a kriptodeviza-kereskedés szabályozása Dél-Koreában

Dél-Korea eddig csak ígérte, de most itt a konkrét lépés a kriptodevizák szabályozása ügyében: betiltják a névtelen tőzsdei számlákon való kriptodeviza kereskedést. A cél az, hogy a pénzmosást és a bűnözés finanszírozását lehetetlenné tegyék, márpedig jelenleg ez a kriptodevizák egyetlen fundamentális felhasználási módja.

2018. január 23. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A nap fotója a kódjainkról Katonka Zoltán Enigma című koreográfiája az elemi ösztöneink köré épült kódfalakról és a kommunikáció hiányáról mutat nekünk mozgóképeket. [...] Bővebben!
Ezért tartanak temetést halott társaiknak a varjak videó A Washingtoni Egyetem egy kutatója, Kaeli Swift azt vizsgálta, hogy a varjak miként viselkednek társaik elvesztésekor. Munkája során azt tapasztalta, ha egy halott fajtársukat látják, a varjak összegy...
Ma még borongós az ég, holnap csökken a felhőzet 22 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.
Videón Ricciardo pusztító köre a Spanyol Nagydíjról Parc Fermé: Videón Ricciardo pusztító köre a Spanyol Nagydíjról
A koreaiak megőrültek az unikornissá változott, éneklő Deadpooltól - videó A Deadpool 2 sztárja, Ryan Reynolds bizarr produkciót adott elő Dél-Koreában.
Kiderült, honnan ered Fásy Zsüleitt különleges neve Fásy Ádám egy gyönyörű történetet kanyarított lánya nevének kiválasztása köré, amitől Zsüliett is meghatódott.

Orbán még kemény lehetett, a mostani ellenzék egy Benny Hill show-ban találhatja magát Több ellenzéki képviselő nekiesne a Parlament köré húzott kordonnak, ám nagyjából kizárt, hogy megadasson nekik az az öröm és szereplési lehetőség, amelyben Orbán Viktornak volt része 2007-ben.
A Diósgyőri VTK szponzorainak köre újabb jelentős taggal bővül a Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. jóvoltából A Starters E-components Generators Automotive Hungary Kft. nem csak a régió egyik legjelentősebb munkaadója, de fontos számára a régió fejlesztése és támogatása is. Ennek szellemében a cég mától a rég...
Trump nem vonul ki Dél-Koreából Az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója, John Bolton pénteken közölte: a békülési folyamatok ellenére sem tervezik az amerikai csapatok számának csökkentését Dél-Koreában.
Már Dél-Koreában sem mennek a drága okostelefonok Dél-Koreában rekordmélységekbe zuhantak az Apple iPhone X és a Samsung Galaxy S9 széria eladásai.
Kim Dzsong Un az ujja köré csavarta a dél-koreaiakat Tetszett az embereknek, amit a pénteki találkozón előadott Észak-Korea vezére.
Sennára emlékezve: On-board kör az rFactorban, Imolában, az FW16-tal A háromszoros világbajnok brazil legenda egy köre az Autodromo Enzo e Dino Ferrarin, az rFactorban, a Williams FW16-os volánja mögött.