Párizsban a víz az úr

Árvízben gázolva mentik az emberek Franciaország északi részén. A Szajna vízszintje napok óta nő. Vasárnapra a hat métert is elérheti a folyó magassága. Már a legismertebb turistalátványosságokat, így az Eiffel-tornyot és a Notre Dome-ot is lezárták. A rakpartot mossa a víz Párizsban. ...

2018. január 27. 19:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tobzódnak a nudisták Párizsban Meztelenül diszkózhatnak, vacsorázhatnak, kiállítást nézhetnek és piknikezhetnek is.

A nap legfontosabb hírei 2018. június 21. Franciaország továbbjutott, megtérítik a KRESZ-t a 20 évnél fiatalabbaknak.
Dánia és Franciaország is továbbjuthat Dánia és Franciaország is biztosíthatja helyét az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében, amennyiben a C csoport második fordulójában mindkét válogatott győz.
Németország és Franciaország támogatja az EU-n kívüli menedékjogi központok felállítását Franciaország hajlandó kétoldalú megállapodást kötni Németországgal mindazon menedékkérők visszafogadásáról, akiket Franciaországban regisztráltak, de továbbutaznak Németországba.
Róma megváltoztatta Párizs hozzáállását a migrációhoz Diplomáciai adok-kapok Róma és Párizs között, olasz győzelemmel.
Golyóálló üveget kapott az Eiffel-torony Az összköltség 35 millió euró (11 milliárd forint).

Foci-vb: hiába küzdöttek az ausztrálok, a francia válogatottal nem bírtak C csoport: Franciaország-Ausztrália
Golyóálló üveg az Eiffel-torony köré Három méter magas és hat és fél centiméter vastag golyóálló üvegfalat építenek Párizsban az Eiffel-torony köré; ez minden lehetséges támadás ellen megvédi majd a látogatókat. Még a puskagolyó sem tud ...
Franciaország kész menedékkérőket befogadni az Aquarius fedélzetéről Jelenleg Spanyolország felé tartanak.
Mozart- és Vincent Van Gogh-kéziratokat árvereznek el Párizsban Mozart egy kézzel írt kottáját, valamint Vincent van Gogh egy levelét árverezik el más zeneszerzők, képzőművészek és írók tollából származó dokumentumokkal együtt a héten Párizsban.
A nap legfontosabb hírei 2018. június 12. Történelmi dokumentumot írt alá Trump és Kim Dzsongun, Párizsban túszokat ejtettek, a magyar csapat bejutott a Bocuse dOr döntőjébe.
Magyar edzője lesz a PSG-nek, a világ leggazdagabb klubjának Sokáig őrlődött a Löw Zsolt, hogy maradjon-e Lipcsében, vagy korábbi edzője oldalán Párizsban folytassa labdarúgó edzői karrierjét. Döntött.