D.A.S. JogSzerviz: a várandós nők felmondási tilalma

A gyakorlatban ugyanakkor számos technikai kérdést vet fel a védelem köre mondta el a D.A.S. JogSzerviz szakértője.

2018. január 30. 15:09

A cikk folytatása...Friss hírek
A Fidesz elitcserét hirdetett, de klientúraépítés lett belőle
Egyetlen napunk maradt, hogy üzenjünk az adóhatóságnak A Nemzeti Adó- és Vámhivatal március 19-én megkezdi adóbevallási tervezetek postázását, amelyet még hétfő éjfélig lehet kérni sms-ben, a NAV honlapján vagy telefonon.
Az OTP vitte a hátán a budapesti tőzsdét Csökkenő forgalom mellett erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a háromnapos, rövid héten, az utolsó kereskedési napon, szerdán a BUX 38 891,24 ponton zárt, ami az előző heti záróértékénél 479,74 ponttal, 1,25 százalékkal magasabb.
Magyar-lengyel kulturális napok lesznek Budapesten A magyar-lengyel barátság áll a középpontjában annak a kulturális programsorozatnak, amelyet március 21. és 24. között rendeznek Budapesten a Fonó Budai Zeneházban, a Lengyel Intézetben és az Akvárium Klubban.
Orbán Viktor hiába hirdetett meg új gazdasági modellt Önkényes törvénykezéssel és függőségi viszonyok kialakításával tartja össze rendszerét Orbán Viktor kormányfő, akinek kiérlelt ideológiája ellenére sem új gazdasági elitet, sem erős középosztályt nem sikerült összekovácsolnia az elmúlt nyolc évben.
Putyin ma lekörözi Leonyid Brezsnyevet Megnyíltak a szavazóhelyiségek, este jönnek az első előzetes eredmények arról, mekkorát nyert Putyin az orosz elnökválasztáson.

Top hírek:
Vádalku jöhet a Czeglédy-ügyben? Budai Gyula az Echo Tv péntek esti adásában beszélt arról, hogy a Czeglédy-ügyben folyó eljárás egyik kulcsfigurája jelen volt, amikor Czeglédy Csaba pénzt adott át Kunhalmi Ágnesnek. Az eljárásban érintett meg nem nevezett személy Budai szerint ezt igazolni is tudja, hamarosan az is kiderülhet, hogy kiről van szó.
Olajsütőt vásárolt az Aldiban? Vigye vissza, mert tűzveszélyes! Aldi-boltokban kapható olajsütőket hívtak vissza "lehetséges kigyulladásveszély miatt".
K&H: Autóvásárlásra, lakásfelújításra és hitelkiváltásra használjuk a személyi hiteleket A személyi hitelek esetében a K&H Bank a piaci átlagot jóval meghaladó bővülést ért el tavaly, a folyósított személyi hitelek 68 százalékkal 24 milliárd forintra emelkedtek 2017-ben - közölte a pénzintézet az MTI-vel.
Breaking: pozitív üzenetet fogalmazott meg a kampányban egy kormánytag Fazekas miniszter úr egy böllérfesztiválon szólalt fel.
Az áfacsökkentés miatt több sertéshúst ettünk Január 1-től a hal áfája is csökkent.
Lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát Az intenzív havazás miatt teljes szélességében lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát a 114-es kilométer és az M30-as csomópont közötti szakaszon - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnapra virradóra.