D.A.S. JogSzerviz: a várandós nők felmondási tilalma

A gyakorlatban ugyanakkor számos technikai kérdést vet fel a védelem köre mondta el a D.A.S. JogSzerviz szakértője.

2018. január 30. 15:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a közelgő hőség miatt Hőség miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat a fővárosra és néhány megyére.
Elkezdődött Szolnokon a Tiszavirág fesztivál Tiszavirág néven, a Tiszán júniusban zajló kérészrajzás apropóján, öt napon át tartó, kulturális-szabadidős programok sokaságát felvonultató fesztivál kezdődött kedden, Szolnok belvárosában.
Az EU-ban is nőtt az építőipari termelés Az előző hónapokban mért csökkenés után áprilisban már nőtt az építőipari termelés az Európai Unióban és az euróövezetben havi összevetésben - derült ki az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) kedden kiadott jelentéséből.
Ennyi méhcsalád van Magyarországon A méhcsaládok száma Magyarországon (2000-2017)
Stabilan bővült a biztosítási és a pénztári piac Stabil növekedés jellemezte a magyarországi biztosítási és pénztári piacot az elmúlt évben, a hazai biztosítók tavaly 1000 milliárd forintot meghaladó díjbevételt értek el, ez történelmi csúcsot jelent a magyarországi piacon - mondta Nagy Koppány, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója kedden Budapesten, a jegybank háttérbeszélgetésén.
Egyre több lakást építenek az Egyesült Államokban Májusban tizenegy éve a legnagyobb mértékben nőtt a megkezdett lakásépítések száma az Egyesült Államokban a washingtoni kereskedelmi minisztérium kedden kiadott kimutatása szerint.

Top hírek:
10 évnyi fizetésből jön ki Pesteni egy lakás Ha átlagos fizetéssel és 50 négyzetméteres átlagos lakással számolunk. Nógrádban 3 év is elég.
325 forint is volt egy euró Elérte a forint az újabb lélektani határt, rövid ideig 325 forintot is elkértek egy euróért. Az árfolyam az után szakadt be, hogy az MNB közölte: őket az vezérli, hogy az inflációs célt tartsák, nem az árfolyamot. Egy jegybanki nyugtatás után azonban erősödni kezdett a forint.
Paneltűz Gazdagréten Négy ember, köztük egy gyermek is kórházba került.
Elárulta a McDonald's, mennyit keresett a magyar piacon Eredménye bő 60 százalékkal nőtt, negyedével emelte alkalmazottai számát egy év alatt.
Nagyot mentek tavaly a barkácsáruházak: milliárdokat tettek zsebre Nőtt az egész barkácspiac....
Betegek a méhek Pécs környékén, zárlatot rendeltek el Az érintett területekről tilos kivinni méheket.