Új szelek fújnak Németországban - hirtelen mindenki megszerette egymást?

Nagyon békés hangulatban folyt a koalíciós tárgyalások első köre.

2018. február 1. 7:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az USA ellenzi az Északi Áramlat megépítését Az Egyesült Államok kormánya minden erejével azon lesz, hogy megakadályozza az Északi Áramlat 2 gázvezeték megépítését Oroszország és Németország között.
Németországban már van olyan város, ahol Marx dönti el, hogy átmehet-e egy gyalogos az úton
Behozták a problémáikat: a közel-keleti polgárháború miatt balhéznak Németországban Amióta Ankara betette a lábát szíriai Kurdisztán területére, rendszeresek a balhék Németországban.
Semjén: Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett, de mi még élhetünk magyar életet Miniszterelnök-helyettes úr ezúttal Újkígyóson mondott erőseket.
Németországba továbbra is özönlenek a migránsok A migránsáradatnak továbbra sincs vége, csak a kerítésnek hála mi nem észleljük annyira. Németországban viszont nem ilyen jó a helyzet.
Németországban és Belgiumban is afgán migránsok gyilkoltak a héten Mindketten a saját barátnőjüket késelték halálra, az egyik áldozat mindössze 17 éves volt.

Tényleg összeáll a Merkel-Macron tengely Útitervet készít közösen Franciaország és Németország júniusra az Európai Unió megreformálásához - jelentette be a két ország vezetője pénteken, párizsi találkozója után. Emmanuel Macron francia...
"A II. világháború óta először vetettek be idegmérget Európában" Az USA, Nagy-Britannia, Franciaország és Németország közös nyilatkozatban ítélte el az orosz agressziót.
Könyörtelen támadások a keresztények ellen Közel 100 keresztényellenes bűncselekményt követtek el az iszlám menedékkérők vagy menekültek Németországban 2017-ben a folyamatos erőszakhullám jellemző.
Németországban is gondot okoz a bevándorlók integrálása Svédországhoz hasonlóan a németeknél is sok az erőszakos cselekmény, amelyet bevándorlók követnek el.
Csak néhány évet kaptak a "menekültként" érkezett terroristák Németországban Elítélték hétfőn a németországi Hamburgban az Iszlám Állam nevű terrorszervezet három szíriai állampolgárságú tagját.
Németország nyolcvan éve bekebelezte Ausztriát Az Anschluss olasz támogatással jött létre, és nagy hatással volt Magyarországra is. A dunai hajózás kulcsfontosságú volt a terjeszkedő náci birodalomnak.