Bekerült az AMD TrueAudio Next API-ja a Valve Steam Audio SDK-jába

A rendszer már elérhető a népszerű videojáték-motorokhoz, illetve van C API verzió, ami az egyedi integrációt segíti.

2018. február 7. 14:44

A cikk folytatása...Friss hírek
A Deadpool 2 rendezője mesél a The Division film állapotáról David Leitch lesz az érkező The Division film rendezője, aki a nagy Deadpool hype közepén egy-egy mondatot elejtette a játékos projektről is.
Már a 3 nm-es node-ját tervezi a Samsung A várakozásoknak megfelelően itt már a GAAFET technológia lesz bevetve.
A jövő technológiáival a természeti katasztrófák ellen Az IBM vezetésével elindult a Call for Code program, mely a felhő, a mesterséges intelligencia és a blokklánc technológiák segítségével kíván megoldást nyújtani a természeti katasztrófákra való felkészülésben. A David Clark Cause szervezettel közösen indított 30 millió dolláros kezdeményezést az Amerikai Vöröskereszt és a Linux Foundation is támogatja.
F1 2018 - egy kör Monacóban A hétvégén Monacóba látogat a Forma 1 mezőnye, így a Codemasters ehhez igazította a nemrég hivatalosan is bemutatott F1 2018 első játékmenet bemutatóját, amit ezúttal az Alfa Romeo Sauber F1 Team pilótája kommentál.
Lehet, hogy a Sony nem gyárt többé okostelefont Az új ügyvezető megújult stratégiája miatt a Sony elfordulhat az elektronikai készülékektől. Jó eséllyel nem lesz többé Xperia okostelefon, de veszélyben van a PlayStation 4 is.
Xbox Game Pass [2018] - Íme a júniusi játékok A következő hónapban 6 új programot kapunk, ezek között ott lesz a Wasteland 2 is.

Gyorsabb lett az AMD TrueAudio Next API-ja Az 1.2-es verzió a Valve által eszközölt újításokat is lehetővé teszi a Steam Audio SDK-t nem használó fejlesztők számára.

Top hírek:
Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One) A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.
Újabb fertőzött appok az Android-áruházban Továbbra is ki tudják játszani a védelmi rendszert a rosszindulatú és kéretlen programokat terjesztő kiberbűnözők.
Folytatódik a Leisure Suit Larry Egy német stúdió, a CrazyBunch hivatalosan is megerősítette, hogy visszatér imádott nőcsábászunk, aki az időben nagyot ugorva, a 21. században, vagyis napjainkban igyekszik kidumálni a csajokat a bugyijukból.
Jaina: "Reunion" - új Warcraft-képregény érkezett Habár Azeroth hősei sikeresen visszaverték a Légió ostromát, a Horda és az Alliance ismét egymás torkának estek. A keserű múltú mágus, Jaina Proudmoore pedig visszatér Kul Tiras szigetére, hogy megóvja népét a közelgő veszedelemtől.
Befutott az első 700-as sorozatú Snapdragon A Qualcomm nem viccel, tényleg lehozza a felsőház tudását a középkategóriába.
Egy régebbi Battlefield is elérhetővé vált Xbox One-ra A Battlefield sorozat visszakanyarodik a második világháborúhoz. Amíg a következő epizódot várjuk, addig akár az 1943-ba is visszanézhetünk.