Bekerült az AMD TrueAudio Next API-ja a Valve Steam Audio SDK-jába

A rendszer már elérhető a népszerű videojáték-motorokhoz, illetve van C API verzió, ami az egyedi integrációt segíti.

2018. február 7. 14:44

A cikk folytatása...



Friss hírek
Fullmetal Alchemist - Kritika A sorozatot nem ismerőket tutira összezavarja, de a régi motorosok jól szórakozhatnak az élőszereplős Fullmetal Alchemist filmen. Vesézzük ki az adaptációt!
Xbox Game Pass - Jövő hónapban megkapjuk a Rise of the Tomb Raidert is A teljes márciusi listát egyelőre még nem leplezte le a Microsoft.
Turok - kiderült, mikor érkezik Xbox One-ra az első és második rész Napokon belül összemérhetjük erőnket a marcona őslényekkel.
Kickstarterre megy az Iron Harvest (XO, PS4, PC) Részleteket egyelőre még nem kaptunk, de az biztos, hogy jövő hónapban indul a gyűjtés.
HWSW: Hamarosan érkeznek az első 8K-televíziók Az AU Optronics még az év első felében elkezdi szállítani első nagy átlójú, 8K-s paneljeit - írja nagytestvérünk, a HWSW. A felbontást támogató tartalmak terén persze nem állunk túl jól egyelőre.
Fekete Párduc - eredetileg 4 órás volt a film A Fekete Párduc zeneszerzője árulta el, hogy egy négy órás rendezői verzióval kezdett el dolgozni.

Top hírek:
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Kilép az Early Access-ből a Pit People Közel egy évnyi korai hozzáférésű kitérő után március első hetében végre teljes játékként is beszerezhető lesz a sokáig radar alatt készült Pit People, ami a Castle Crashers alkotóinak legújabb játéka lesz.
Visszafogottan elegáns házat küld a szorítóba a Corsair A fekete Obsidian 500D nevű miditoronyról még az edzett üveg oldallap sem maradt le.
Wauconda lakóinak elege van abból, hogy mindenki vibrániumot akar venni tőlük A valóságban is létező kisváros cseppet sem örül annak, hogy a legújabb Marvel moziban egy hasonlóan csengő nevű kitalált ország szerepel.
Soul Calibur 6 - Visszatér Ivy és Zasalamel A sorozat legújabb részében visszatér a széria egyik legnépszerűbb harcosa is.
Vadonatúj hőssel erősít az Overwatch? Továbbra is töretlen az Overwatch népszerűsége, így nem csoda, hogy a Blizzard igyekszik ütemtervének megfelelően folyamatosan frissen tartani a játékot, vagy apróbb újdonságokkal vagy egy teljesen új karakterrel.