5 apró jel, amiből korán kiderül, hogy a férfi nárcisztikus - A pszichológus szerint

Már az első találkozás alkalmával leleplezheti néhány cselekvése.

2018. február 8. 6:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Horoszkóp: Február 21., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 21-én is!
Drágám, add az életed! - I. évad 2. adás 1. rész Végre Aranka is kiengedte Kökény Attilát a kalitkából, aki megcsillogtathatta focitudományát... Majd érkezett ismét Keleti Andi, aki csípős küldetésre küldte férjét.
Féktelenül 2. - Teljes gőzzel - péntek 23.45 Ajánló - Szereplők: Sandra Bullock, Willem Dafoe, Jason Patric, Temuera Morrison, Lois Chiles
Folytatódhat a buli a belvárosban! Vagy mégsem? csütörtök 23.50 Eldördült a kampánystartpisztoly! Az I/I vendége lesz a választási bizottság elnöke, majd irány Hódmezővásárhely - ahol mindenki a polgármester-választásra készül. Ezek mellett a műsorban szó esik még a bulinegyedről szóló népszavazásról is. 
Vicces! Gundel Takács Gábor megmutatta, hogy ˝puforog˝ az Igazgató Úr Az Igazgató előző telefonját késve vette fel Gundel Takács Gábor, aki szerint ezúttal azért csörög késve az Igazgató, mert ˝puforog˝. Hogy miként, azt is megmutatta!
Lehull a lepel arról, hogy Puller miért szeret a porszívózsákban turkálni Igazán színes egyéniség Puller, az Áll az alku aktuális alkudozója, aki andragógiát tanult, de mégis gyerekekkel foglalkozik, akiknek szeretne pszichoaerobik-oktatást is tartani. Hogy ez mit takar és miért szeret a porszívózsákban turkálni, kiderül a videóból.

Top hírek:
Foszlós fahéjas tekercs dagasztás és kelesztés nélkül: gyorsan elkészül Miért töltenél egy egész délelőttöt a konyhában, ha a könnyű tésztájú fahéjas tekercset gyorsan és nagyon egyszerűen is megsütheted?
Titkos üzenete volt a sárga liliomoknak Aradszky temetésén Kiderült, hogy miért borították sárga liliomok az egész Bazilikát Aradszky László temetésekor. Eddig senki nem tudta, hogy az özvegy döntése mögött féltve őrzött közös titkuk bújik meg. A 82 éves korában elhunyt táncdalénekes egykor ezzel a dallal kért bocsánatot annak idején egy rossz lépésért, de az is lehet, hogy egy félrelépéséért.
Nagymamáink pasifogó tippjei, amit minden lánynak meg kell fogadnia Szókimondó, örök érvényű tanácsok.
Megelégelte a babaholmik sivárságát Eszter Mesevilágba illő bababútorokkal hódít egy kétgyermekes édesanya. Katona Eszter megelégelte a babaholmik és bútorok sivárságát, ezért gyermekének maga tervezte meg a szobáját. Vállalkozás lett belőle.
Nap képe - Reggeli
A 4 legnagyobb butaság a menstruációval kapcsolatban, aminek tényleg semmi alapja Néhány makacs tévhit máig tartja magát a menstruációval kapcsolatban.