5 apró jel, amiből korán kiderül, hogy a férfi nárcisztikus - A pszichológus szerint

Már az első találkozás alkalmával leleplezheti néhány cselekvése.

2018. február 8. 6:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Propaganda - kedd 0.30 Ajánló - Till Attila ezúttal Básti Juli színésznőt látja vendégül a Propagandában: kedd este a TV2-n!
Edith: A nagyapám Karády Katalin vér szerinti apja Nem is az agresszív cipészmester, Kanzler Ferenc, hanem egy finom úri fiú, Kanzler Jenő a legendás színésznő, Karády Katalin igazi édesapja. A Borsnak interjút adó unokahúg súlyos családi titkokról rántotta le a leplet.
Visszakapta szerelmét Orbán Józsi A Bors keddi cikke után, úgy tűnik, kedvező fordulatot vett Orbán Józsi és barátnőjének kapcsolata: Andrea visszatért a betegséggel küzdő muzsikushoz.
Németh Kristóf fülig szerelmes volt Pikali Gerdába A színész évekig titkolta, mennyire odavan kolléganőjéért, Pikali Gerdáért, aki ha tud róla, viszonozta volna a színész vonzalmát. Ám a kémia még ma is működik közöttük.
Felneveli kislányát a baranyai tinédzser, aki úgy szült, hogy nem is tudta, hogy terhes Sok az ellentmondás a kis híján tragédiával végződő baranyai szülés körül. A terhességéről állítólag mit sem sejtő 17 éves tini hozzátartozói mást állítanak, mint Detti háziorvosa és a kiérkező mentők.
Óriási adósságot görgetnek a görögök Még néhány hónap és véget érhet a görög segélyprogram. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Görögországban paradicsomi állapot köszönt be: az ország hatalmas adósságot görget maga előtt, a hitelezők pedig szigorú gazdaságpolitikát várnak el Alexisz Ciprasz ...

Top hírek:
Fantasztikus, citromos, házi bodzavirágdzsem, ahogy a nagyi tanította Élvezd a tavasz ízét télen is: rakj el almával sűrített, citromos bodzavirágdzsemet!
Katy Perry brutálisan néz ki Úgy tűnik, az énekesnő is beleesett a többi sztár hibájába és igazi plasztikafüggő lett!
Vigyázat, szülővel vagyok! - 13. adás Vigyázat, máris érkezik a daloló színésznő, aki gyerekként télen-nyáron, kint és bent is mindig csak mosolygott. A mindenkit megértő műsorvezető, aki még az édesanyját is meglepte azzal, hogy tévés lett. És a rekedtes hangú énekesnő, aki karrierjét az óvodában kezdte.
Elrontott tetkó miatt változtatták meg a gyerek nevét Megváltoztatta gyermeke nevét egy svéd édesanya, hogy passzoljon az elrontott tetoválásához. A 30 éves Johanna Giselhäll Sandström csak egy egyszerű tetoválást szeretett volna, mely két gyermeke, Nova és Kevin nevét örökíti meg, de a tetoválóművész elrontotta azt. Kevin helyett Kelvint vart az anya karjára, így a szegény nőnek nem sok lehetősége maradt: vagy kés alá fekszik és leszedeti, vagy megtanul együtt élni a tetováló hibájával.
Két liter pálinkáért rúgtak halálra egy móri nyugdíjast a részeg tinik Halálra rugdosott gy nyugdíjas férfit három részeg fiatal, csak azért, hogy még többet ihassanak. A férfinek két liter pálinkáért és némi apróért kellett meghalnia.
Nagy mennyiségű csapadék várható a Tiszántúlon A Dunántúlon a változó felhőzet mellett több órás napsütés várható, másutt eleinte borult égre számíthatunk, csak délután csökken a felhőzet. Késő délutánig a Dunától keletre - kiváltképp a Tiszántúlon - jelentős mennyiségű csapadék: eső, zápor, zivatar egyaránt előfordulhat, ugyanakkor délután a Dunántúlon a gomolyfelhőkből is kialakulhat néhol zápor, esetleg zivatar.