Két arany került a német vámosokhoz Dél-Koreában

Öt olimpiaii bajnoka van már a pjongcsangi téli olimpiának. Az európai nemzetek kiemelkedően szerepeltek Ázsiában, az eddig megszerezhető aranyérmek nyolcvan százalékát zsebelték be. Még elsöprőbb a fölény az érmeket tekintve: tizenötből tizennégy került a mi kontinensünkre.

2018. február 10. 21:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megtartják az elhalasztott hadgyakorlatokat Dél-Koreában Májusban lehet a Trump-Dzsogun találkozó.
10 gigabites netszolgáltatást indítanak Dél-Koreában Tízszeresésre növelik a lakossági optikai szolgáltatás átviteli sebességét.
Elkezdődött a 2018-as téli paralimpia Phjonghcsangban látványos megnyitóünnepséggel kezdetét vette a 2018-as téli paralimpiai. Dél-Koreában három sportoló képviseli a magyar színeket.
Csökkentik az embertelenül hosszú munkaidőt Dél-Koreában Remélik, hogy ettől megnő az életszínvonal és megoldódik az öregedő társadalom problémája.
Kulturális gyarmatosítással vádolnak egy amerikai síelőt Az a bűne, hogy megmentett egy kutyát Dél-Koreában.
30 év börtönt követelnek az ügyészek a volt dél-koreai elnökre Harminc évi börtönbüntetést követeltek az ügyészek Dél-Koreában kedden a tisztségéből eltávolított államfőre, Pak Gun Hjére, akit az ellene indított eljárásban vesztegetéssel, hatalommal való viss...

Élelmiszernek tenyésztett kutyát mentett meg az olimpikon Dél-Koreában Gus Kenworthy kutyafarmra látogatott és egy Beemo nevű kiskutyát vett magához. A farmot bezárták a látogatás után.
Stenmark óta nem volt ilyen sízőjük a svédeknek A téli olimpiák történetének magyar szempontból legszebb napját bearanyozta a rövid pályás férfi gyorskorcsolyázók diadala, de az ő számukon kívül még kilencben avattak bajnokot Dél-Koreában.
Kim Dzsongun húga elpletykálta magát Dél-Koreában Az információkat senki nem erősítette meg, mégis komoly hírértékkel bír.
Ázsiában borozni, Sydney-ben cigizni nem érdemes Érdekes adatok a világ bor- és cigarettaárairól.
Vegyes zárás Ázsiában, Európa erősödik Vegyesen zártak a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, az európai börzék pedig pluszban álltak a kereskedés kezdete után egy órával.
Ünnepelt hősként hagyja ott Dél-Koreát a magyar röplabdázó Pádár Krisztián két szezont töltött Ázsiában, pontkirályként és a kupa legértékesebb játékosaként távozik.