A betegek világnapját tartja vasárnap a katolikus egyház

A betegek világnapját tartja ma a katolikus egyház. Ebből az alkalomból Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Budapesti Onkológiai Intézet kápolnájában mutat be szentmisét délután, és együtt imádkozik a betegekkel közölte Tóth János Csaba, a főegyházmegye sajtóreferense.

2018. február 11. 6:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Népszava: Erdő Péter állította le a Horthy-misét A bíboros sem örült annak, hogy a holokauszt emléknapján tisztelegtek volna a kormányzó előtt.
Most először külön témája is van az ökumenikus imahétnek Az üldözött keresztények melletti kiállás a fő témája az idei ökumenikus imahétnek - hangsúlyozta Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek. Arról is beszélt az InfoRádiónak, hogy a keresz...

Friss hírek
Nem adja fel a tél: havazás, -10 fok is lehet Erős szél, erős lehűlés, ez vár ránk.
Érvénytelen lett a bulinegyedről szóló népszavazás A választásra jogosultak kevesebb, mint 20 százaléka ment el szavazni.
Csak nehogy baj legyen belőle
Férfi kézilabda BL Szoros meccsen kapott ki a Szeged a címvédőtől
Bundesliga: Marco Reus ezt irgalmatlanul beverte A német bajnokság 23. fordulójában a dortmundiak középpályása három pontot érő találatot szerzett a Mönchengladbach ellen.
Hanga Ádám spanyol kupagyőztes a Barcelonával A Real ellen megnyert döntőben 12 pontja volt.

Erdő Péter: Mindent meg kell tenni az üldözött keresztények hazatéréséért A bíboros szerint nem tűnhet el a kereszténység éppen a Közel-Keletről, ahol született.
Ökumenikus Imahét jövő vasárnaptól Az országos nyitó istentisztelet 2018. január 21-én, vasárnap 19:00 órakor lesz a Szent István-bazilikában. Igét hirdet Dr. Erdő Péter bíboros és Steinbach József református püspök, a Magyarországi Eg...

Top hírek:
A Dal 2018 - kialakult a döntő mezőnye Négy produkció jutott tovább a második elődöntőből is. A finálét jövő szombaton rendezik.
Havas tájra ébredtünk vasárnap De déltől kisüt majd a nap, és eláll a havazás.
Putyin megmutatja, tudja, hogyan kell választást nyerni Két hónappal a tervezett időpont előtt, már május 1-től megemelik Oroszországban a minimálbéreket. A 43 százalékos emelést egy hónappal az elnökválasztás előtt jelentették be.
Orbán: Nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó idő van Ez a huszadik évértékelő! Halló, halló, Várkertbazár.
Hiúzt láttak Nógrádban
Trump tanácsadója: vitathatatlan az orosz beavatkozási kísérlet H. R. McMaster, Donald Trump amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója szerint cáfolhatatlan és minden vitán felül áll, hogy Oroszország befolyásolni akarta a 2016-os amerikai elnökválasztást.