Hungarian FolkEmbassy: Népdalok a kornak - Arany János, a nép ajkán továbbélő versei lemezbemutató koncert

Nem létezik műköltészet a népköltészet nélkül, és fordítva.

2018. február 11. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
20 metróállomásból 18 lesz akadálymentes Ferdepályás kabinfelvonók lesznek az Arany János utcai megállóban, a Ferenciek terén és a Kálvinon.
Fanyar humor és önirónia Zenés versszínházi előadás készül Arany János fanyar humorú, ironikus verseiből. Holnap 16.30-tól a Józsefvárosi Galériában tekinthetik meg a Fülemile című estet.
Átadták az Arany János-díjakat Átadták a külhoni magyar kutatók munkásságát elismerő Arany János-díjakat és Arany János-érmeket a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) 189. közgyűlésének keddi napján, az akadémia külső tagjai számára sz...
Arany János, ahogyan még nem láttuk Január végéig meghosszabbítják a Petőfi Irodalmi Múzeum Arany János-emlékkiállításának nyitva tartását. A kiállításról az InfoRádiónak Prőhle Gergely, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója beszélt.

Aranyfeszt: szeptemberig várják az Arany Jánosról szóló diákvideókat Szeptemberig 1-ig várják az Arany János életéről és munkásságáról szóló diákvideókat az Aranyfeszt Online Amatőr Rövidfilm Fesztiválra - mondta el Csejdy Réka, a fesztivál projektvezetője az M1 aktuál...
A 3-as metró akadálymentesítéséről és taxirendeletről dönthet ma a Közgyűlés Az Arany János utca, Ferenciek tere, Kálvin tér, Corvin-negyed, Klinikák állomásokon a tervek szerint úgynevezett ferdepályás lifteket építenének.
Meghosszabbítják a Petőfi Irodalmi Múzeum emlékkiállításának nyitva tartását Január végéig meghosszabbítják a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) Arany János-emlékkiállításának nyitva tartását - közölte az intézmény az MTI-vel kedden.
Kedvenc Arany János-versét trombitálja el a Quimby zenésze