Ha még nem látott robotokat síelni, nem tudja, mit hagyott ki

Jönnek a robotok, és elveszik a munkánkat gondolhatják a síelők is.

2018. február 13. 8:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Csináltak egy olyan papírcsíkot, ami olyan, mint a terhességi teszt, de rengeteg kórokozó mutatható ki vele A terhességi tesztek mintájára működő, papírcsíkot használó diagnosztikai eszközt fejlesztettek ki amerikai kutatók a kórokozók, a tumor-DNS-ek és egyéb genetikai szignálok jelenlétének kimutatására egy már létező gyors, olcsó és érzékeny nukleinsav-detektáló módszer továbbfejlesztésével.
Ezért hódíthatják meg a betolakodó mókusok Európát Kiderült, miben jobbak európai rokonaiknál.
Jó hajós lehetett és nyelvet is használhatott a Homo erectus Erre a következtetésre jutott egy amerikai szakember.
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
Lefilmezték Dumbo világra jöttét Eddig nem sikerült ilyen felvételt készíteni.
Csak idő kérdése volt: drón zuhant az Apple Park főépületére Rengetegen leselkedtek már drónjaikkal az Apple új főhadiszállása felett, így szinte csoda, hogy csak most zuhant le egy ilyen vezető nélküli repülő eszköz.

Top hírek:
Véget ért a Mars-szimulációs kísérlet az izraeli Negev-sivatagban Véget ért vasárnap egy izraeli kutatócsoport négynapos tudományos Mars-szimulációja az izraeli Negev-sivatagban. A D-Mars elnevezésű kísérletet a vörös bolygón található körülményekre hasonlító vidéken, Micpe Ramon környékén végezték el. A száraz, sivár, kietlen térség geológiailag is hasonlít a Marsra.
Gyönyörű, de nem tökéletes: belefejelnek az üvegfalakba az Apple Park dolgozói Esztétikai szempontból vitathatatlanul lenyűgöző az Apple új főhadiszállásának központi épülete, azonban rejt egyfajta ergonómiai csapdát.
Nincs messze a medvedisznóember: itt a bárány-ember kiméra A South Parkban még viccnek szánták, nemsokára megvalósítható lesz.
A terhességi teszthez hasonló diagnosztikai eszközt fejlesztettek ki A kórokozók, a tumor-DNS-ek és egyéb genetikai szignálok jelenlét tudják kimutatni.
A Facebook nem viccel: Vöröskeresztet csinálnak a legszomorúbb funkcióból Több humanitárius szervezettel összefogva fejleszti tovább a személyes biztonság ellenőrzésére szolgáló funkcióját a Facebook: a bajba jutottak ezentúl nemcsak a Safety Checket használó önkéntesek segítségét igényelhetik majd, hanem a helyzetnek megfelelő társulás szolgáltatásait is.
Az Ericsson üzeni: mehet a forradalom, indulhat az 5G Az Ericsson hamarosan elérhetővé teszi az 5G kereskedelmi szoftverét, így a szolgáltatók 2018 negyedik negyedévétől elkezdhetik az 5G bevezetését. A cégnél bővítik a rádiós portfóliót is, hogy minél zökkenőmentesebb lehessen az átállás a 4G-ről az 5G-re.