Videón a különleges botsáska, amit csak 2005-ben fedeztek fel, és ami csak egy öthektáros területen fordul elő a világban

A Peruphasma schultei egy ritkán látható élőlény, most meg lehet figyelni mozgás közben.

2018. február 13. 14:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Mindenki meglepődött, mennyire megöregedett James Bond Alig lehet ráismerni a sármos színészre.
Mi történne, ha tényleg lapos lenne a Föld? Ezt mondják a tudósok Sok száz évvel ezelőtt még ezt állították: mi lenne akkor, ha ez az elmélet lett volna igaz?
Megérkeztek Afrínba a szíriai kormánypárti csapatok Megérkeztek a kurdok felügyelete alatt álló Afrínba a szíriai kormánypárti csapatok, miután a kurdok segítséget kértek Damaszkusztól a január végén indított török offenzíva visszaveréséhez írta honlapján a BBC brit műsorszolgáltató kedden.
Mutatjuk Swaney Eilzabeth eddigi összes versenyét Aki nem tud úszni, az ne menjen a vízbe. Akkor sem, ha fizet érte. Bözsi és az ötkarikás szintminimum.
Aláírt: ő a Barcelona legújabb igazolása! 2019 elején csatlakozik a katalánokhoz "Xavi utódja".
Így beszélt mellé a Tiborcz-ügy alapkérdéséről Kósa államtitkára Horváth Istvánnak tudnia kell, miért Tiborcz István cége kapta a lámpacserés megbízásokat. De ő valami egészen másról kezdett beszélni.

Top hírek:
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
EP: A brexit utáni átmeneti időszakban se járjanak rosszul az EU-állampolgárok Guy Verhofstadt nem akar a mostanitól eltérő letelepedési szabályokat.
Tizenkét piros lap és egy összevert labdaszedő Máshol évekig tart ezt összehozni, Brazíliában egy nap alatt megvolt.
Szamurájkardos balhé egy benzinkúton: hat ember ellen emeltek vádat Több lövés is eldördült, de nem sérült meg senki. Egyik társaság tagjait sem kellett félteni egyébként, állítólag féltékenység állt a vita hátterében.
Állatkínzó rendőr miatt tört ki a lincshangulat a Facebookon (18+)
A Nébih vizsgálata alapján mocskos konyhából szállít ki ételt a Teletál 5 tonna lejárt ételt is kivontak a forgalomból.