Ilyen a tökéletes lánykérés a magyarok szerint - A legjobb eljegyzési történeteiket is megosztották

Kutatás derítette ki, milyen a tökéletes eljegyzés itthon.

2018. február 13. 14:15

A cikk folytatása...Friss hírek
De hogy kerültek Ördög Nóra gyerekei a csomagtartóba? fotó Ha a műsorvezetőnek száz keze lenne, talán még az sem lenne elég. A két kis kópé, Mici és Venci egy pillanat alatt fenekestől felfordítják anyukájuk terveit. Induláskor Nóri bepakolja őket a gyerekülésbe, becsatolja, de csak egy pillanatra fordul el, és mire visszanéz, a kis huncutok már a csomagtartóból nevetnek rá.
Marie Curie életéről forgat Rosamund Pike Budapesten Újabb világsztár forgat Budapesten. Ezúttal Rosamund Pike érkezik hamarosan a magyar fővárosba. Az elbűvölő színésznő játssza a kétszeres Nobel-díjas tudóst a Marie Curie életéről szóló, Radioactive című filmben, amelyet nálunk forgatnak. A produkció rendezője az iráni Marjane Satrapi (Persepolis), a forgatókönyvet Jack Torne írta Lauren Redniss Radioactive: Marie & Pierre Curie: A Tale of Love and Fallout című életrajzi könyve nyomán.
Ezért hiányzik a szingliség, amikor boldog kapcsolatban élsz Eddig a Nagy Ő-t kerested és most, hogy betoppant az életedbe, néha azon kapod magad, hogy inkább egyedül lennél? Nyugi, nem veled van a baj!
Menstruációs fájdalmai voltak, leszállították a repülőről Egy 24 éves lány sokkoló sztorit mesélt arról, miért kellett elnapolnia az utazását a női gondjai miatt. 
Még a legtapasztaltabb postások is meglepődtek, mi került elő a csomagból - videó Alighanem jó ideig fogják még a következő esetet mesélni a mexikói posta alkalmazottjai: egy csomagból ugyanis egy élő, benyugtatózott tigriskölyök került elő. A postásoknak nem is tűnt volna fel a különös pakk, ha az egyik kutya szagot nem fog. A Jaliscóban feladott csomag miatt jelenleg is folyik a nyomozás.
10 alvó vulkán, ami óriási pusztítást vihetne végbe: Magyarországon is akad belőlük A természeti képződmények egyszerre csodálatosak és félelmet keltőek.

Top hírek:
Fogadjon a királyi gyermek nevére! Alice, Mary, Victoria, Arthur, Albert és a James a favorit
Rászólt, mert biciklizett, majd barátnők lettek A Piramis játékosai Heni és Barbi barátnők, azonban megismerkedésük nem volt mindennapi. Ellenfeleik A Piramisban, akik megpróbálják megakadályozni, hogy továbbjussanak a játékban, Krisztián és Tamás, akiket egy közös biliárdozás hozott össze, azóta pedig elválaszthatatlan cimborák.
Kizárólag vért iszik, mégsem hal éhen: mi a rejtélyes denevér titka? Átfogó génelemzéssel fejtették meg a vérszopó denevérek rejtélyes táplálkozásának titkát.
Értelmetlennek érezte az életet, anyjára gyújtotta a lakást egy debreceni férfi A 30 éves depresszív hajlamú férfi édesanyjával élt együtt egy debreceni többemeletes ház önkormányzati lakásában. A bűncselekmény elkövetését megelőző hónapokban levert hangulata egyre inkább láthatóvá vált a környezete számára. 2017. szeptember 13-án édesanyjával házimunkát végeztek, majd a férfi lefeküdt aludni.
Drágám, add az életed! - I. évad 2. adás 1. rész Végre Aranka is kiengedte Kökény Attilát a kalitkából, aki megcsillogtathatta focitudományát... Majd érkezett ismét Keleti Andi, aki csípős küldetésre küldte férjét.
Sandra Bullock lánya egyre szebb lesz - Ritka fotókon a bájos Laila Tündéri fotók készültek a színésznőről és csemetéiről.