Szerdán helyenként kibukkanhat a nap

Reggel -2, napközben 4 fok várható.

2018. február 13. 16:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez a világ legbizarrabb szexjátéka A mobiljátékokat fejlesztő cég fogott egy csomó dolgot és összerakta.
Erős ígéret: 45 napig bírja az új androidos telefon, ami szinte csak képernyőből áll Káva nélküli, szinte csak képernyőből álló telefont készül bemutatni a Lenovo, mely készenléti idő tekintetében is figyelemre méltó darabnak ígérkezik.
Ilyen akció idén már nem lesz: indul a roham a Tescóban, Lidlben Mutatjuk, hol, mit érdemes keresni....
Ha menekülsz, az okostelefon a barátod és a mindened Egy fotós arcot adott a menekültválságnak. De vajon mi a legfontosabb kép, ami a mobilunk mélyén lapul?
Ingyen bankszámlát és milliós megtakarítást is kaphatnak a gyerekek A kedvezmények ellenére a fiataloknak szánt bankszámlákra is igaz, hogy jelentős, éves szinten 5-10 ezer forintos különbségek lehetnek a különböző ajánlatok között. Több olyan, gyerekekhez kötődő megtakarítási forma van, amelyekre állami támogatás jár, például a babakötvény, amellyel akár milliós nagyságrendű megtakarítás halmozható fel mire az érintett gyerek 18 éves lesz.
Kakaskodás - Mit tegyünk, ha a koccanásnak nincs szemtanúja? A közúti balesetek legnagyobb klasszikusa a koccanás. Szinte elkerülhetetlen a felek acsarkodása, egymásra mutogatása. Meddig mehetünk el, ha úgy érezzük, a másik fél a hibás?

Top hírek:
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One) A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.
Komoly vízhiánnyal kell megküzdeniük az angoloknak Az országban hárommilliárd liter vizet pocsékolnak el.
Balhé után félbeszakadt a bolgár kosárbajnoki döntő A hazai szurkolók előbb megdobálták, majd meg akarták támadni a vendégjátékosokat.
A 2016-ban nyugdíjba mentek életük végéig hátrányba kerülhetnek A HVG a nyugdíjrendszer és bérek viszonyáról ír, a Heti Válasz David Cornstein amerikai nagykövetjelöltről cikkezik.