Higgadtan tűri az ISIS gyerekkatonája, amint a kivégzéséről beszélgetnek

Megrázó felvétel került elő, amelyen a Szabad Szíriai Hadsereg tagjai egy általuk elfogott gyermekkatona kivégzéséről beszélnek. A ránézésre 6-8 éves gyerek bevallottan az Iszlám Állam oldalán harcolt.

2018. február 13. 16:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gyalázatos módon fenyeget a vb előtt az ISIS - fotó Megrázó kép...
Az ISIS a foci-vb alatt akart robbantani A terrorszervezet közép-ázsiai hívei akartak merényletet végrehajtani a focisták ellen, azonban az orosz titkosszolgálat még időben letartóztatta őket.
Elkapták az ISIS-vezért, aki élve égetett el egy pilótát Az egyik legbrutálisabb parancsnokként tartották számon Saddam al-Jamalt.
Brit titkosszolgálati vezető: az ISIS továbbra is komoly veszélyt jelent Európára Andrew Parker, az MI5 vezetője szerint a terrorszervezet európai tagjai szombaton ismét bebizonyították, hogy továbbra is komoly veszélyt jelentenek.
Voksolás a terror árnyékában Parlamenti választást tartanak szombaton Irakban - az ISIS halálos fenyegetései mellett. A közel-keleti ország egyben tartása is függ attól, milyen kormányzat áll össze Bagdadban.
Belga dzsihadista: hiába győzték le a kalifátust, az ISIS-t nem lehet megállítani Bár Rakkában megsemmisült az Iszlám Állam, az egyik fogságba esett harcosa szerint messze még az a nap, amikor megszabadulhatunk a dzsihadizmustól.

Elárverezik a pápa autóját Az összeg 70 százalékával az ISIS által megostromlott iraki Ninive keresztényeit segítik.
Az ISIS-nek vége, kivonul Bagdadból az USA
Georg Spöttle: Fontos szerepet játszanak az adományok a terror finanszírozásában Az ECHO TV Heti terror című hétfői műsorának fő témája az volt, hogy ki pénzeli a terrort. Földi László szerint az ISIS-nak óriási adóbevételei vannak, nagy összegek érkeznek be az olaj eladásából, va...
Két ISIS-özvegy hazatért Németországba a gyerekeivel Két egykori iszlamista feleség és három gyermekük térhetett haza a héten Észak-Irak területéről. A két nőt nem fogja őrizetbe venni a német hatóság, mivel az intézkedést nem tartja szükségesnek a néme...
Az ISIS Afrikában terjesztené a káoszt, hogy destabilizálja Európát, mondja egy ENSZ-vezető Ha Szíriából nagy baj lett, mi lesz, ha az 500 milliós Száhel-övezet is még jobban szétesik, tette fel a kérdést a világélelmezési program vezetője.
Itt a jelenet, ami miatt le akarták fejezni Mia Khalifát Már több mint fél éve annak, hogy a népszerű libanoni származású amerikai pornóst, Mia Khalifát megfenyegette az ISIS terrorszervezet.