Higgadtan tűri az ISIS gyerekkatonája, amint a kivégzéséről beszélgetnek

Megrázó felvétel került elő, amelyen a Szabad Szíriai Hadsereg tagjai egy általuk elfogott gyermekkatona kivégzéséről beszélnek. A ránézésre 6-8 éves gyerek bevallottan az Iszlám Állam oldalán harcolt.

2018. február 13. 16:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Letépték az amerikai zászlót, hogy a helyére az ISIS-lobogót tegyék Az egyik utahi gimnázium tetejéről letépték az amerikai zászlót, a helyére az Iszlám Állam terrorszervezet zászlaját tették ki, a falakat pedig festékszóróval rongálták meg.
Nem sok van hátra az ISIS vezetőjének Abu Bakr al-Bagdadi, az Iszlám Állam vezetője halálán van a terrorszervezet egyik északkelet-szíriai tábori kórházában.
Az ISIS 31 feltételezett tagját fogták el Törökországban Törökországban elfogták az Iszlám Állam terrorista szervezet 31, merényletre készülő feltételezett tagját az Anadolu szombati jelentése szerint.
Elkapták az ISIS brit kivégzőosztaga, a Beatles utolsó két tagját A négy londoni terroristát brit akcentusuk miatt csak Beatlesnek becézték. Az amerikaiak szerint a Jihadi Johnt is tagjai között tudó kivégzőosztag több mint 27 nyugati túszt fejezett le.
Az ENSZ szerint az al-Kaida legalább olyan veszélyes, mint az ISIS A jelentés szerint a két terrorszervezet egyes tagjai hajlandók és képesek egymást támogatni a terrortámadások előkészítésében, ami sok térségben egy lehetséges új fenyegetést jelent.
A bociszemű dzsihadista gyerekek is komoly veszélyt jelentenek Dean Haydon, a brit terrorelhárítás vezetője szerint hiába kiskorúak az ISIS-hez csatlakozó dzsihadisták gyerekei, attól még komoly veszélyt jelentenek a társadalomra.

Ötven terroristát keres az Interpol Olaszországban Mostanában szállhatott partra a félszáz tunéziai ISIS-harcos Európában.
Ismét aktivizálódott az ISIS A terrorszervezet a kormányerők seregeit támadta meg Deir ez-Zór közelében.
Az ISIS-propagandát a teljes vereség sem állíthatja meg Attól még, hogy látszólag az összeomlás szélén van az Iszlám Állam, a propagandagépezete teljes fordulatszámon pörög. A terrorszervezet által legutóbb közzétett felvételeken látni, ahogy egy mozgássér...
A britek feltaláltak egy software-t, ami blokkolja a dzsihadista anyagokat 94%-ban képes azonosítani az Iszlám Állam online propagandáját és 99,995%-ban tudja azt blokkolni.
A németek még jobban belemásznának az iraki háborúba Ursula von der Leyen német védelmi miniszter vasárnap jelentette be, hogy Németország Irak egészére szeretné kiszélesíteni katonai missziójának szerepvállalását, és a jövőben az észak-iraki kurdok mel...
A finnországi késes támadó az Iszlám Állam harcosának tartotta magát Az Iszlám Állam dzsihadistájának tartotta magát az a marokkói férfi, aki két emberrel végzett és négyet megsebesített Finnországban tavaly augusztusban mondta el a helyi rendőrség szerdán.