Tegyünk szívvel és lélekkel az egészségünkért

Az Európai Unióban Magyarország harmadik helyen áll a keringési betegségekben elhunytak számát tekintve.

2018. február 13. 18:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem találták a vénáját - leállították a kivégzést Greg Abbott texasi kormányzó helyi idő szerint csütörtökön leállította egy gyilkosság miatt elítélt férfi halálbüntetésének végrehajtását, miután a rab családja kegyelmet kért, Alabamában pedig nem találtak az elítélten megfelelő vénát a méreginjekció bekötéséhez.
Volt fegyveres őr a floridai lövöldözés helyszínén, de nem tett semmit Meg sem próbálta megállítani a floridai Marjory Stoneman Douglas középiskolában 17 ember meggyilkoló ámokfutót az a biztonsági őr, aki abban az időben
Trump egymillió tanárt fegyverezne fel És bónusszal jutalmaznák őket.
Szanyi Tibor is támogatná Czeglédy Csaba jelöltségét Egy olyan felszámolt iskolaszövetkezet ügyében tanúskodott Czeglédy Csaba, amely szerepel az ellene 6,3 milliárdos kárt okozó csalás miatt folyó büntetőeljárásban is.
Quincy Jones bocsánatot kért a botrányos kijelentései miatt A producerlegenda sajnálja mindazt, amit a közelmúltban mások mellett Michael Jacksonról és a Beatlesről mondott.
Megölték a párizsi és brüsszeli terror irányítóját A meghalt Oussama Atar, aki az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tagjaként a rendelkezésre álló bizonyítékok szerint Szíriából irányította a 2015 novemberében Párizsban, és a 2016 márciusában Brüsszelben elkövetett terrortámadásokat - jelentette titkos szolgálati információkra hivatkozva a La Libre Belgique című belga napilap.

Top hírek:
Már meg sem lepődünk: bért emel a lengyel Lidl És beszóltak a multikat bíráló miniszterelnöknek.
Helyreállt a forgalom az M1-es autópályán A Budapest felé vezető oldalon, a 45-ös km közelében történt korábban baleset.
Sikerült a SpaceX kilövése, hamarosan jöhet az olcsó internet Újabb akadályt vett sikerrel a SpaceX, amely ezúttal három műholdat juttatott a világűrbe. Ezek közül kettő elvezethet minket az olcsó internethez.
Ebben az ügyben sem mer Orbán ujjat húzni Putyinnal Oroszország egyáltalán nem segíti a második világháború után elhurcolt magyarok százezreinek emlékének méltó ápolását, egyáltalán, a tisztánlátást. Orbán Viktor és kormánya pedig annyira nem köti az ebet a karóhoz, nem mer konfrontálódni.
Ennyi roma él Magyarországon 1987-hez képest megduplázódott a romák száma Magyarországon a Debreceni Egyetem kutatása szerint, miközben az ország lakossága 10,7 millióról 9,9 millióra csökkent. A romák az ország két sarkában lévő járásokban különösen tömbösödve találhatóak.
Tovább gyilkolják a civileket a szíriai Gútában Esett az eső, ezért ezúttal aknákkal és rakétákkal támadtak a kormányerők.