Tegyünk szívvel és lélekkel az egészségünkért

Az Európai Unióban Magyarország harmadik helyen áll a keringési betegségekben elhunytak számát tekintve.

2018. február 13. 18:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Tizennégy bemutató az új évadban A Veszprémi Petőfi Színház sajtótájékoztatóján szó esett az Érzékenyítő fesztiválról is. [...] Bővebben!
Belebukott a 6. helybe a Lipcse vezetőedzője Lőw Zsolt távozásáról egyelőre nincs hivatalos hír.
Csaknem 10 százalékkal nőtt a vizsgázók száma az ágazati szakmai érettségiken Több mint 27 ezren indultak neki szerdán az írásbeliknek a szakgimnáziumokban és szakközépiskolákban.
Még több politikai támadással bővül a Sargentini-jelentés A szöveg egyértelműen politikailag elfogult és mindenáron Magyarország megbüntetését szorgalmazza.
Megpróbáltak megvédeni egy fiút Ózdon, megszurkálták őket A támadó dohány akart szerezni, ebből lett majdnem gyilkosság.
Élen járnak a magyarok az internetezésben A 16 évesnél idősebbek 89 százaléka internetezik naponta, míg a világátlag 86 százalék.

Top hírek:
Negyedszázados a Magyar Honvédség és az Ohiói Nemzeti Gárda együttműködése A két szervezet közötti összefogás 1993-ban kezdődött.
15 sztáratléta a Gyulai Memorialon Július elején fehérvárra jönnek a világ legjobbjai.
Ez már tényleg sok - Bugyi helyett ezt hordják a nők mostanában Nem jutunk szóhoz.
Az MSZP-ben már attól félnek, hogy feljön rájuk a Momentum Nagy a baj a kongresszus előtt álló szocialistáknál, már ott tartanak, hogy a sporttagozat MSZP-t kiosztó levele is kiszivárog.
Hidegrázós, 107 éves fotók egy antarktiszi expedícióról: a csapat fele odaveszett Ritka felvételek kerültek elő az 1911-es útról, ahol több kalandor is tragikusan elhunyt.
Lelőttek két palesztint az izraeli katonák a Gázai övezetnél Több százan tüntettek kedden is az övezet határában, Ciszjordániában összecsapások voltak.