Liu Shaolin Sándor vigasztalta kedvesét a drámai olimpiai döntő után

Elise Christie volt a 500 méteres női verseny legnagyobb esélyese, de elesett a fináléban.

2018. február 13. 18:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az XE 300 SPORT és Liu Shaolin Sándor versenye a jégen Az új Jaguar XE 300 SPORT modell különleges köridő-csúccsal ünnepelte piacra lépését. A sportszedán különkiadása az első autó, amely repülőrajttal megtett egy teljes kört a világ legnagyobb szabadtéri...

Friss hírek
Íme Balog Zoltán utolsó, miniszterként elmondott beszéde Nagy tanulságokra jött rá 8 év alatt.
Drágulni kezdett az olaj Trump szankciói miatt 80 dollár felé közelít a kőolaj hordónkénti ára azt követően, hogy Donald Trump amerikai elnök Irán-ellenes szankciói éreztetni kezdik hatásukat a piacokon. Közben a francia Total energiacég azt közölte: távozhat Iránból, ha nem kap felmentést a szankciók alól.
Autópiaci világújdonságokat fejlesztenek Magyarországon 25 éves jubileumát ünnepelte a Continental veszprémi gyára, ebből az alkalomból engedtek betekintést a vállalatnál a legújabb fejlesztésekbe.
Tüntetett a Fidesz ellen, bírsággal fenyegetik nem létező civil szervezete miatt Közel egymillió forintos bírságra számíthat a rendszerkritikus rasztahajú rapper, Komáromy Gergely, Gregory G Ras.
Államtitkár: Hatékony innovációs központtá kell tenni a V4-országokat Növelni kell gazdasági erejüket.
Napsütéses, de többször esős idő várható a hosszú hétvégén A hőmérséklet-maximumok továbbra is 20-25 fok körül alakulnak.

Liu Shaolin Sándor vajon egy brutál erős sportverdánál is gyorsabb? Az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázót barátnője is próbálta megelőzni.
Shaolinéknak csalódást okozott a pezsgős buli Usain Bolttal Beváltotta ígéretét Usain Bolt, a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter elküldte a pezsgőt a pjongcsangi olimpia magyar hőseinek. Liu Shaolin Sándor ugyanakkor kicsit csalódott, mert szerettek...

Top hírek:
Lesz miből választani: egy sor új számítógépet dob piacra a HP Szinte csak kapkodjuk a fejünket, annyiféle gépet jelentett be a HP, az Envy-család egy sor új taggal bővült.
Vigyázat, szülővel vagyok! - 13. adás Vigyázat, máris érkezik a daloló színésznő, aki gyerekként télen-nyáron, kint és bent is mindig csak mosolygott. A mindenkit megértő műsorvezető, aki még az édesanyját is meglepte azzal, hogy tévés lett. És a rekedtes hangú énekesnő, aki karrierjét az óvodában kezdte.
Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.
4000+ Google-munkatárs írt alá egy petíciót, többen már fel is mondtak A Google munkatársainak többsége petícióban kérte a vállalatvezetéstől, hogy a továbbiakban ne működjön együtt az amerikai védelmi minisztériummal gyilkos drónok fejlesztésében.
Szijjártó addig sorozta Ukrajnát, míg Porosenko megfutamodott Az ukrán elnök visszavonta a magyarok számára kedvezőtlen törvénymódosítási javaslatát.
Katy Perry brutálisan néz ki Úgy tűnik, az énekesnő is beleesett a többi sztár hibájába és igazi plasztikafüggő lett!