Liu Shaolin Sándor vigasztalta kedvesét a drámai olimpiai döntő után

Elise Christie volt a 500 méteres női verseny legnagyobb esélyese, de elesett a fináléban.

2018. február 13. 18:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Liu Shaolin Sándor néhány mozdulattal zsebre tette a világot Legenda lett a magyar gyorskorcsolyázó rituáléjából.
Liu Shaolin Sándor összeállt egy szemöldöksimogatásra az őt utánzó koreai önkéntessel, leszakadt az internet Imádják a videót, ahol együtt shaolinsanyiznak.
Dráma lett a vége: Ölben vitték le Liu Shaolin Sándor barátnőjét a pályáról Elise Christie futamában megsérült, sárga lapot is kapott, kizárták.
Nagypapája is elismeri, jogos volt Liu Shaolin Sándor kizárása Mint megírtuk, Liu Shaolin Sándor nyolcadik lett a téli olimpia 1000 m-es távján, miután az öttagú döntőben kizárták.
Az idővel versenyez Liu Shaolin Sándor barátnője A brit Elise Christie hordágyon hagyta el a jeget a rövidpályás gyorskorcsolya 1500 méteres elődöntőjében, de kedden újra versenyezne már.
Kicsúszás majd kizárás: Liu Shaolin Sándor értékelt Nem sikerült betartania az edzőjével megbeszélt taktikát, kicsúszott a pályáról, majd kizárták Liu Shaolin Sándort a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres döntőjében, így összesíté...

Liu Shaolin éremesélyesként várja a szombatot Reális esély van arra, hogy 38 év után szombaton a magyar csapat érmet nyerjen a téli játékokon Liu Shaolin Sándor révén, aki a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres küzdelmében a legnagyobb ...
Nehéz helyzetbe került Liu Shaolin Sándor Megtörtént a férfi 1000 méteres futamok sorsolása a phjongcshangi téli olimpián. A legjobb magyar cudar kemény futamba került.
Elégedettek a magyarok a pontszerző hellyel Liu Shaolin Sándor ötödik lett a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres számában.
"Törik a jég" az olimpián Bánhidi Ákos csapatmenedzser szerint a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázó válogatottnál kicsit mindenki megkönnyebbült azzal, hogy az első napon, szombaton ötödik helyével pontszerző lett 1500 métere...
A nap legfontosabb hírei – 2018. február 10. Pontot szerzett Liu Shaolin Sándor Phjongcshangban, elfogták a reptéri tolvajokat. Ez történt szombaton.
Téli olimpia: 38 év után újabb magyar érem? Noha a hivatalos megnyitót ma rendezik, a curling és a síugró versenyekkel már tegnap megkezdődtek a 23. téli ötkarikás játékok. A dél-koreai seregszemlén esély mutatkozik arra, hogy harmincnyolc év e...