Maskarások árasztották el Kőszeg utcáit

A nap legszínesebb forgataga az utcabál, ahol minden gyermek és felnőtt beöltözik valaminek.

2018. február 13. 18:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Jelentős beruházások lesznek a turizmusban Sosem tapasztalt léptékű fejlesztések zajlanak évről-évre és az idén is jelentős beruházások várhatók a turizmusban - hangoztatta csütörtökön Kőszegen tartott sajtótájékoztatóján Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.
És Bolt küldi is a pezsgőt! Reagált Liu Shaoangnak a sprinterlegenda.
Sikerrel szerepelt a tokaji aszú A világ legjobb bora 2017 versenyen A Patricius Borház 2007-es évjáratú, 6 puttonyos tokaji aszúját választották a világ negyedik legjobb édes borának a Best Wine of the World 2017 (A világ legjobb bora 2017) borversenyen - közölte a borászat az MTI-vel csütörtökön.
6 tipp a fránya nátha ellen!
Top 24 álomszín-lista
Melyek a Feng Shui legkedveltebb virágai?

Kőszeg, Tarpa, Erdőkertes: sorban gyulladtak ki lakások ma hajnalban Kőszegen egy többszintes társasházat kellett kiüríteniük a tűzoltóknak, Tarpán és Erdőkertesen családi házakban volt tűz.

Top hírek:
Nem lesz díszpolgár Pamuk Szarajevó visszakozik, állítólag nem akarják magukra haragítani Törökországot.
Az Európai Bizottság szívesen tárgyalna Albániával és Macedóniával Még nyár előtt dönthetnek a csatlakozási tárgyalások megkezdéséről.
Lindsey Vonn kiesett, svájci arany a női sízőknél Az amerikai klasszis nem bírta el a rá nehezedő nyomást a kombinációban.
Sikerült a SpaceX kilövése, hamarosan jöhet az olcsó internet Újabb akadályt vett sikerrel a SpaceX, amely ezúttal három műholdat juttatott a világűrbe. Ezek közül kettő elvezethet minket az olcsó internethez.
Helyreállt a forgalom az M1-es autópályán A Budapest felé vezető oldalon, a 45-ös km közelében történt korábban baleset.
Megvédte címét félcsőben az amerikai síakrobata Egy új-zélandi tini is odafért a dobogóra.