Hazaszállították a kórházból a súlyosan beteg dán herceget

II. Margit királynő férje, Henrik herceg családjával szeretné tölteni utolsó napjait.

2018. február 13. 18:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Havas Henrik megint kapálózik, képtelen felfogni, hogy vége A szexuális zaklatásokkal lebukott balliberális Jobbik-propagandista már senkinek sem kell, mégis megint próbálkozik.
Meghalt Henrik herceg 31 éves volt, amikor 1965-ben találkozott Margittal, akit egész házasságuk ideje alatt mélyen szeretett.
A dán királynő férje fertőzést kapott, majd daganatot találtak a tüdejében Henrik herceg súlyos szellemi és fizikai betegségekkel küzd.

Tüdődaganata van a dán királynő férjének A dán királyi palota tavaly szeptemberben jelentette be, hogy Henrik herceg demenciában szenved. Egyiptomi útjuk alatt ráadásul megfertőződött, tüdőgyulladást kapott, és a kórházban derült ki, hogy n...
A később lefejezett Boleyn Anna kétszer is összeházasodott VIII. Henrikkel 485 éve, 1533. január 25-én kötött házasságot hivatalosan VIII. Henrik angol király és második felesége, Boleyn Anna. A tragikus sorsú királyné életét számos regény, film, színmű és komoly történeti m...
Kicserélte sztárjait az Arsenal és a Man United Alexis Sánchez a Manchester United, érte cserébe pedig Henrik Mhitarjan az Arsenal labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.