Ferdepályás liftekkel akadálymentesíthetnek a hármas metrón

A MEOSZ elfogadhatónak tartja, hogy ferdepályás liftekkel biztosítsák a mozgáskorlátozott emberek közlekedését.

2018. február 13. 18:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Dolgozik a kabinos akadálymentesítésen a főváros és a MEOSZ Jelenleg is dolgozik az új, kabinos megoldáson az M3-as metró akadálymentesítésével kapcsolatban a fővárosi önkormányzat és a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ).
Tarlós István: a főváros folytatja az egyeztetést mozgássérültekkel A főváros folytatja az egyeztetést a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) elnökségével és a kormánnyal az akadálymentesítésről, de megállapodás csak akkor születhet, ha leell...

Friss hírek
Több száz kilométer után vette észre, hogy nincs a felesége a kocsiban A román férfi Szegeden elhagyta asszonyát.
Kiskutyát dobott a krokodilok közé, társai valamiért örülnek is neki Nem lehet magyarázatot találni erre.
Már a kormánybiztos is belebukott a becsődölt óriáscég botrányába Egyre nagyobb bajban van a legnagyobb horvát munkáltató.
De hogy kerültek Ördög Nóra gyerekei a csomagtartóba? fotó Ha a műsorvezetőnek száz keze lenne, talán még az sem lenne elég. A két kis kópé, Mici és Venci egy pillanat alatt fenekestől felfordítják anyukájuk terveit. Induláskor Nóri bepakolja őket a gyerekülésbe, becsatolja, de csak egy pillanatra fordul el, és mire visszanéz, a kis huncutok már a csomagtartóból nevetnek rá.
Fideszes cégnél plakátol az LMP 800 óriásplakáton és 300 citylighton.
Visszadrágul a gázolaj A benzin még tartja magát.

Meggyőzték a kormányt: 20-ból 18 metrómegálló akadálymentes lesz A MEOSZ közlése szerint a kormány és a főváros képviselőivel folytatott szerdai egyeztetésen elérték, hogy az M3-as metró 20 állomása közül 18 akadálymentes legyen.
Újra Orbánhoz fordul a MEOSZ A mozgáskorlátozottak szövetsége november óta nem kap választ.
Kormányzati támogatást élvez a gyógyászati segédeszközök áfacsökkentése A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) szerint van esély arra, hogy öt százalékra (a jelenlegi 27-ről) csökkenhet a gyógyászati segédeszközök (gyse) áfája - tájékoztatta a sz...

Top hírek:
Üzenetben írta meg, hogyan öli meg az újságírónőt a milliárdos Kim Wall megtervezett gyilkosság áldozata lett.
Meglepetések a Magyar Kupában: kikapott a DVSC és Pintér Attila csapata A havazás miatt elmaradt az Újpest-Paks mérkőzés a labdarúgó MK-nyolcaddöntőben.
A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette a szír kormánypárti erőket Beléptek a kurd felügyelet álló Afrín térségbe.
EU: jogellenes a lengyel erdőirtás Európa utolsó egybefüggő őserdőjének megmaradása a tét - Otthonául szolgál számos ritka állatfajnak is.
Elonk Musk naperőművet csinálna az otthonainkból Cserébe ingyen napelemet és olcsóbb áramot kapnánk.
Szél Bernadett, az LMP társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje a választási együttműködésről