A Valami Amerika 3 önmaga paródiája

Szabó Győzőék ismét visszatértek, hogy bénázzanak egy sort, de már semmi nem olyan, mint régen.

2018. február 13. 18:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gyászol a Valami Amerika színésze Szörnyű hírt kapott az Operettszínház színésze.

Friss hírek
Így változik a BKK menetrendje pünkösdkor Változik a közösségi közlekedés menetrendje a hétvégén pünkösd miatt.
Többlettel zárta az első negyedévet az államháztartás Az idei első negyedévben az államháztartás finanszírozási oldalról számított nettó többlete 12 milliárd forint volt, a negyedéves GDP 0,1 százaléka - jelentette csütörtökön a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Leszámoltam az inkontinenciával! Egy nő még az édesanyjának vagy a legjobb barátnőjének sem szívesen mondja el, ha vizelettartási gondjai vannak, és attól kell tartania, hogy netán "becsurrant" valahol. Az alábbi történet szereplője kivétel: hajlandó megosztani másokkal... ...
Újabb migránshullám Európában Idén már kilencszer annyi határsértést követtek el migránsok, mint tavaly ilyenkor. Egyre többen tartanak Olaszországba és sokan próbálnak átjutni a görög-török határon is. Közben az uniós országokban egyre élesebb vitákat szül a migráció ...
Az EU támogatja a Nyugat-Balkánt Az Európai Unió egyértelműen támogatja a nyugat-balkáni országok integrációját, erről egy nyilatkozatot is aláírtak az uniós csúcson résztvevő kormányfők. A nyilatkozat kitért a migráció kérdésére is. Ezzel kapcsolatban megegyeztek, hogy a jövőben még szorosabb együttműködéssel szállnak szembe a ...
A brit miniszterelnök szerint fenn kell tartani az iráni megállapodást A brit miniszterelnök szerint érvényben kell tartani az iráni nukleáris fejlesztés korlátozásáról kötött többhatalmi egyezményt azután is, hogy Donald Trump amerikai elnök a múlt héten bejelentette az Egyesült Államok kilépését a megállapodásból.

Kisütött a nap, nem járnak az emberek moziba A gyengénél is gyengébb hétvégét zártak a mozik, kikerült a top 10-ből a Valami Amerika 3.
Kivágták Nagy Ervin melegcsókját a Valami Amerika 3-ból A Retro Rádió mű­sorában tudta meg Nagy Ervin, hogy kivágták azt a jelenetet a Valami Amerika 3-ból, amelyben szájon csókolja kollégáját, Pindroch Csabát. A stúdióban hárman tartózkodtak, rajta kívül ...

Top hírek:
Négynapos gasztroőrület a Gourmet fesztiválon Az idei rendezvény fő témái a gombóc, a kaviár és a pezsgő.
Halálra égnek az utasok a Teslákban, nagy baj lehet az akkukkal Egy Model X hat nappal az oltása után gyulladt ki újra.
Posztpunk legenda érkezik a Dürer Kertbe A The Chameleons idén ünnepli Script of the Bridge című albuma 35. évfordulóját, amely az Interpoltól kezdve a Killersen és az Editorson át, rengeteg kortárs előadóra hatott. Csütörtök este a Dürer Kertben élőben is meghallgathatjuk.
4000+ Google-munkatárs írt alá egy petíciót, többen már fel is mondtak A Google munkatársainak többsége petícióban kérte a vállalatvezetéstől, hogy a továbbiakban ne működjön együtt az amerikai védelmi minisztériummal gyilkos drónok fejlesztésében.
Mindenki belefáradt már a palesztinizraeli konfliktusba? Bár a térségben az elmúlt években végbemenő változások elvonták a figyelmet a palesztinizraeli konfliktusról, már több amerikai elnök is úgy köszönt le, hogy nem tudta megoldani a kérdést mondta N. Rózsa Erzsébet Közel-Kelet-szakértő.
Magáncég által fejlesztett hordozórakétát bocsátottak fel Kínában A rakétát a OneSpace Technology fejlesztette ki.