Másfélszeresére nőtt a magyar mezőgazdasági termelés

A magyar mezőgazdaságot sikerült fejlődési, növekedési pályára állítani.

2018. február 13. 18:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Tájfunok jönnek Magyarországra A brit Királyi Légierő (Royal Air Force) négy-öt Tájfun (Eurofighter Typhoon) típusú katonai vadászgépe érkezik Magyarországra a nyár folyamán, hogy közösen gyakorlatozzon a Magyar Honvédség Gripen harci repülőgépeivel.
Ehhez a gyorshajtáshoz mi is gratulálunk! gratulált a rendőrség a Twitteren az aranyérmeseknek A magyar sporttörténeti mérföldkő a bűnüldözést is elérzékenyítette.
Jennifer Hudson mamuszban nyomult a Brit Awardson De nagyon csinos mamuszban ám!
Deutsch Tamás az egyszerű megfejtések embere Nyilván oka van annak, hogy Magyarország és Bulgária lett a két legkorruptabb EU-tagállam.
Az orvosok sem értik, hogy csinálja  Tojás tojással kábít az indonéz fiú videó Élnénk a gyanúperrel, hogy valami csalás van a dologban, de a röntgen szerint tényleg tojás van a tyúkember hasában.
Tüntetéshullám vonul végig Németországon Merkel migránspolitikája miatt Már több tüntetésre is sor került országszerte, legközelebb pedig február 24-én, szombaton fognak demonstrálni Merkel migránspolitikája ellen.

Top hírek:
Egy településen továbbra sincs áram a hó miatt Negyven család maradt áram nélkül.
Szétszedik a magyar műkorcsolyázót a Twitteren - Tóth Ivett sem számíthatott erre Tóth Ivett műkorcsolyázó a téli olimpia egyik sztárja lett - mindenki dicséri az interneten.
Tizenkilenc gyermek sérült meg egy dortmundi iskolabusz-balesetben A balesetet valószínűleg egy figyelmetlen autós okozta.
Kovács Kokó István harmadszorra is apa lett Kovács Kokó István újra apa lett.
Kim Dzsongun húga elpletykálta magát Dél-Koreában Az információkat senki nem erősítette meg, mégis komoly hírértékkel bír.
Hiába a jó szándék, ne mondd a gyereknek, mert étkezési zavarai lesznek: észrevétlen elhangzik Ártó mondatok, meggondolatlan megjegyzések, külsőségekre fektetett eltúlzott hangsúly: a felnőtt könnyen étkezési zavarba sodorhatja a gyereket.