Fazekas: az elmúlt nyolc évben a magyar mezőgazdaság növekedési pályára állt

A magyar gazdaság teljesítménye egyre növekszik, így a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban az elmúlt években mintegy 70 ezer új munkahely jött létre mondta a miniszter.

2018. február 13. 18:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Rá sem ismerni a Megasztár énekesnőjére - Bencsik Tamara 10 év alatt így megváltozott Képeken a Megasztár negyedik szériájának énekesnői egykor és most.
Kigyulladt egy gyerekekkel teli busz az M0-son Senki sem sérült meg, mindenki időben kimenekült a buszból.
Súlyos kritikát kapott a Tesla 3-as modellje A sokak által mércének tartott, az autóvásárlók által kiemelten figyelt amerikai Consumer Reports magazin nem tudott értékelést adni a Tesla Model 3-nak, elsősorban a hosszú féktáv és a nehezen...
Videón üzent az Everestet megmászó Németh Alexandra Kedves anya, apa...
A fideszesek többsége szerint sem a fociba kellene tolni a pénzt Egy friss felmérés szerint a fideszesek kétharmada is elutasítja a stadionépítéseket.
Brutálisan végeztek Németország egyik legnagyobb muszlimellenes kamubotrányának kitalálójával Társával egy étteremnek akartak hírverést csinálni még 2017-ben, ezért kitaláltak egy történtet 50 erőszakoskodó arabról. Lebuktak, a férfi pedig megölte a nőt.

Top hírek:
Pápai Joci: Látomás Pápai Joci vadonatúj szerzeményével lépett fel A Nagy Duett élő showjában. Hallgasd meg először nálunk!
Amikor Bősz csóválja G. Fodor Gábor írása az Origónak
Torres csapatkapitányként, duplával búcsúzott az Atléticótól Nyerni nem sikerült, de szépen búcsúzott el Nino.
Brit vízum nélkül maradt Abramovics A Chelsea tulajdonosa elhagyta Nagy-Britanniát.
Meghalt Patricia Morison, a Csókolj meg, Katám első sztárja A 103 éves korában meghalt színésznő a negyvenes években uralta Hollywoodot és a Broadwayt.
Kiégett egy étterem raktára az Új Buda Centernél A tűzben nem sérült meg senki.