Azért molesztálta saját kislányát az anya, hogy a barátja ne akadjon ki

Negyed évszázadot kell a rácsok mögött eltöltenie annak a háromgyermekes asszonynak, aki saját 16 hónapos lányát molesztálta - és mindezt videóra is vette.

2018. február 13. 19:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Kivégezhetik a floridai ámokfutót Életfogytiglant vagy halálbüntetést kaphat az a 19 éves fiú, aki február 14-én előre megfontolt szándékkal 17 embert lőtt le egy floridai középiskolában. A fiú hajlik arra, hogy beismerő vallomást tegyen, ez ugyanis az egyetlen módja, hogy elkerülje a méreginjekció általi kivégzést. Ezalatt diákok tüntettek a Fehér ház előtt a fegyveres erőszak ellen.
A Piramis - 40. adás 1. rész A Piramis adásában Heni és Barbi valamint Krisztián és Tamás próbálta kifosztani A Piramist. Az első fordulóban csipkelődésből nem volt hiány, hiszen mindkét páros győzni érkezett a játékba.
Irány New York! A Piramis játékosa nem tette kockára a maratonfutást Krisztián úgy érezte jó Döntést hozott azzal, hogy elfogadta A Piramis ajánlatát. Hogy valóban így van-e, és mennyit vesztett ezzel, kiderül a videóból!
Veszélyes kátyúk százai az M1-esen Életveszélyes is lehet helyenként az M1-es autópálya. Egy férfi 163 nagy kátyút számolt meg Győr és Budapest között, miután egy sávváltásnál majdnem belement az egyikbe. A férfi szerint sok helyen csak 60-al lehet menni. A Magyar Közútnál is hallottak a problémáról és azt mondják, a megoldást is tudják.
Nem tudták kirabolni a bankautomatát Fel akartak törni egy miskolci pénzkiadó automatát, de a rablók kudarcot vallottak. A rablási kísérlet közben azonban a berendezés olyan súlyosan megrongálódott, hogy a környéken élők még másnap sem tudtak pénzt felvenni. Kevesen tudják, de az ATM-ek elleni támadás ritkán ...
Politikai pályával fenyegetőzik Kelemen Anna - fotó Nem tudjuk, a közelgő választások hozták-e lázba, vagy csak simán úgy érezte, fel kell dobnia kissé Facebook-oldalát, mindenesetre pár órával ezelőtt Kelemen Anna azzal a szöveggel rakott ki egy fotót közösségi oldalára, hogy ha kap szerda éjfélig 5000 lájkot, ő bizony elindul az országgyűlési választásokon.

Top hírek:
Foszlós fahéjas tekercs dagasztás és kelesztés nélkül: gyorsan elkészül Miért töltenél egy egész délelőttöt a konyhában, ha a könnyű tésztájú fahéjas tekercset gyorsan és nagyon egyszerűen is megsütheted?
Nagymamáink pasifogó tippjei, amit minden lánynak meg kell fogadnia Szókimondó, örök érvényű tanácsok.
Megelégelte a babaholmik sivárságát Eszter Mesevilágba illő bababútorokkal hódít egy kétgyermekes édesanya. Katona Eszter megelégelte a babaholmik és bútorok sivárságát, ezért gyermekének maga tervezte meg a szobáját. Vállalkozás lett belőle.
Nap képe - Reggeli
Áll az alku - 2018. 02. 19. - 41. adás 4. rész Dave előtt még egy nyitás állt, persze csak akkor ha él a 23-as táska adta lehetőséggel...
Titkos üzenete volt a sárga liliomoknak Aradszky temetésén Kiderült, hogy miért borították sárga liliomok az egész Bazilikát Aradszky László temetésekor. Eddig senki nem tudta, hogy az özvegy döntése mögött féltve őrzött közös titkuk bújik meg. A 82 éves korában elhunyt táncdalénekes egykor ezzel a dallal kért bocsánatot annak idején egy rossz lépésért, de az is lehet, hogy egy félrelépéséért.