Babos 6-2-re megnyert első szett után kapott ki

Utána már csak két gémet húzott be összesen.

2018. február 13. 19:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Ilyen akció idén már nem lesz: indul a roham a Tescóban, Lidlben Mutatjuk, hol, mit érdemes keresni....
A túlzott sófogyasztás veszélyei A napi ajánlott sóbevitel mennyisége 2300 milligramm, amely egy evőkanálnyinak felel meg. Ha pedig valaki elmúlt 50 éves, magas a vérnyomása, illetve cukorbeteg, akkor 1500 milligrammnál több nem javasolt a számára. ...
Akciófigyelő: Ingyenes a Hacknet - Deluxe (PC) A Humble Store-nak köszönhetően korlátozott ideig bárki megkaphatja a 2015-ben megjelent játékot.
Everspace: Encounters bemutató PC után konzolokon is elérhetővé vált az Everspace-t jelentősen kibővítő első, és valószínűleg egyetlen nagy kiegészítő, az Encounters. Érdemes vetni rá egy pillantást.
Uniós kompenzációs ajánlatot vár Teherán május végéig Pénteken tárgyal egymással az EU és Irán az atomalkuban maradókkal.
Már a pénztárcájukon érzik egyre biztosabb, hogy rossz ötlet volt a Brexit? A brit háztartások mintegy 900 fontot veszítettek eddig a bizonytalanságok miatt.

Top hírek:
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One) A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.
Komoly vízhiánnyal kell megküzdeniük az angoloknak Az országban hárommilliárd liter vizet pocsékolnak el.
Balhé után félbeszakadt a bolgár kosárbajnoki döntő A hazai szurkolók előbb megdobálták, majd meg akarták támadni a vendégjátékosokat.
A 2016-ban nyugdíjba mentek életük végéig hátrányba kerülhetnek A HVG a nyugdíjrendszer és bérek viszonyáról ír, a Heti Válasz David Cornstein amerikai nagykövetjelöltről cikkezik.