A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette a szír kormánypárti erőket

Beléptek a kurd felügyelet álló Afrín térségbe.

2018. február 20. 19:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A távoli jövőbe vész a szíriai rendezés ügye A török hadsereg a következő napokban megkezdi az észak-szíriai Afrín városának ostromát, amelyet jelenleg a Népvédelmi Egységek (YPG) kurd milícia tart fennhatósága alatt.
Szír kormányerők a kurdok oldalán A török hadsereg a következő napokban megkezdi Afrin ostromát.

Friss hírek
Tehenek üzentek a világűrbe Azt mondják, "Hi"!
Mennyei béke tere
Életveszélyesen megfenyegették a Svédországból hazaköltözött magyar nőt Életveszélyesen megfenyegették, nyilvánosságra hozták lakcímét és közösségi oldalát is feltörték annak a magyar nőnek, aki nemrég költözött haza Svédországból a bevándorlók miatt.
Évek óta várt új nyelv jött a Duolingóba: ha akarja, most megtanulhat klingonul A népszerű nyelvtanító szolgáltatás, a Duolingo eddig is számos idegennyelv elsajátítására adott lehetőségét, mostantól pedig a Star Trekből ismert faj dialektusát, a klingonok nyelvét is elsajátíthatják vele a tanulni vágyók.
Kézi-Eb-t rendez jövőre Győr Az U19-es női Európa-bajnokság házgazdája lesz a magyar város.
Rendőröknek kellett megvédeni a szenegáli konzult a tüntetőktől Madridban A rendőrség ekkor rövid ideig tartó összetűzésbe keveredett néhány tüntetővel, akik egy étterem teraszának székeit és utcaköveket dobáltak feléjük.

Török-kurd-szír gócpont formálódik Afrín körzetében "Nincs megállapodás. Csak azt kértük, hogy a szíriai hadsereg jöjjön ide, és védje meg a határt" - mondta Núri Mahmúd, az YPG szóvivője telefonon a Reuters hírügynökségnek.
Jelentős fordulat a szír-kurd-török konfliktusban? A szíriai kurd erők megállapodtak a kormánnyal, hogy a hadsereg beléphet Afrín térségébe, és segíthet szembeszállni a török invázióval - jelentette be vasárnap egy kurd illetékes.
Lelőttek egy török helikoptert Szíriában A kurdok lakta Afrín térségében bevetésen lévő harci gépet az ország észak-nyugati részén, a kurdok elleni katonai műveletekben támadták meg – jelentette be a török elnök szombaton

Top hírek:
Áll az alku - 2018. 03.15. - 59. adás 1. rész Az ünnepi estén a játékosok is nemzeti színekbe öltöztek. A régi-új játékosként üdvözölt Bálint után, Zsana a körömkirálynő kezdte meg az alkudozást. Hogy mit rejt a 13-as táska, a folytatásban kiderül...
Szűkítette a válogatott keretét Georges Leekens Tíz név került ki a magyar válogatott bő keretéből, a hét közben megsérülő Kádár Tamás nincs közte.
Thaiföld és Malajzia együtt épít falat közös határukon Így akarják megfékezni a bűnözést és emberkereskedelmet.
Amerikai diplomatákat akart felrobbantani a kubai dzsihádista Egy bogotái étteremben robbantott volna, de elfogták a rendőrök.
"A mérleg csak a bukásomat akarja" Két hete tart az életmódváltó programunk Sanyival, és nem túlzás kijelenteni, hogy nekem mostanra jóformán erről szól az életem. Nevezhetnénk akár életváltó programnak is, nehéz ugyanis olyan területet találni, amit még nem szabott át teljesen az új... ...
Golyóálló mellényt villantott Orbán Viktor március 15-én?