Két magyar műsorvezető is váratlanul távozik - Mindenkit meglepett a bejelentés

Friderikusz Sándor műsora két hónap után máris megszűnik.

2018. március 10. 6:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megszűnik Friderikusz Sándor műsora Alig két hónapig tartott.

Friss hírek
Emma a Leeds Utd. legjobb igazolása Kétség sem férhet hozzá, hogy a bődületesen nagy mellekkel megáldott Emma Louise Jones volt a Leeds United focicsapatának legjobb igazolása mostanában. A korábbi BL-elődöntős, jelenleg az angol másodosztály középmezőnyében kullogó klub saját tévécsatornáján dolgozó szőke hölgyeményért egyszerűen megőrülnek a szurkolók.
Kesudiós, spenótos-paradicsomos tészta: gluténérzékenyek is ehetik Olyan egyszerű, hogy ezután azt mondod majd: bárki készíthet gourmet ételt.
38 év után talált vissza első nagy szerelméhez Magyar Zoltán tornászolimpikon Magyar Zoltán és felesége egy-egy válás után találtak vissza egymáshoz.
Férje segítségével fogyott le Peller Anna Hosszú évekig szenvedett kényszerevéstől Peller Anna. A színésznő testsúlya gyerekként száz kiló is volt, és felnőttként is ételbe fojtotta bánatát.
Szakállat növesztettek, átlagosból irtó sármos pasik lettek - Fotók Előtte-utána képeken a látványos átalakulások.
Újabb fordulat: Kiderült, hogy Novozánszki "VV" Fanni feltételezett gyilkosa miért nem hívott mentőt a lányhoz B. László ügyvédje újabb részleteket árult el az üggyel kapcsolatban.

Álmokat valósít meg Friderikusz Friderikusz Sándor alig pár hete vetett véget önkéntes száműzetésének, és tért vissza a  Music FM mikrofonja mögé, de azt már sikerült elérnie, hogy még a sarki fűszeres is róla beszéljen, mint a Frid...

Top hírek:
Panelben tartott kistgrist simogatott az Áll az alku játékosa Zolika elképesztő időutazást ajánlott Ramónának, hiszen pusztán a ´90-es évek közepéig kellene visszautazniuk, hogy egy nyíregyházi panelben tigrist simogathassanak. És hogy végül Zolika kinyitotta-e táskáját, és Ramóna kapott-e idézetet is, kiderül az Áll az alku pénteki adásából!
Busztűz: óriási lángok és robbanások Hatalmas lángokkal égett egy busz Vecsésen, a végállomásán. Szemtanúk videókat is készítettek a hatalmas tűzről, hallatszik, hogy valami többször is robbant a buszon. Úgy tudjuk, a motor nem járt, amikor füstölni kezdett, majd kigyulladt. A sofőr azonnal oltani kezdte, de nem sikerült neki, ezért kihívta a tűzoltókat.
Hogyan tanítsd a gyereket egyedül aludni? A félelmek leküzdésétől az esti rutinig A nagy mérföldkövön némi plusz odafigyeléssel segítheted át a gyereket, hogy ne féljen, és rögzüljön benne egy alvásra hangoló, esti rutin.
Szentendre: Két holttest feküdt a gépházban Rejtélyes halálesetek ügyében nyomoz a rendőrség: két holttestet találtak egy elhagyatott gépházban, a szentendrei tűzoltóság közelében.
Ápolónőnek tanult - Az ország legismertebb énekesnője lett belőle Tudod, hogy a legnagyobb magyar sztároknak mi a tanult szakmájuk?
A rövid haj is lehet nőies - Mutatjuk, milyen fazont kérj a fodrásztól tavasszal A pixie, a bob, a tomboy, de még a bilifrizura is jó választás lehet.