Szibériában kilyukadt a föld: így néz ki a globális felmelegedés után a táj

A szibériai kráterek brutális módon emlékeztetnek a kárra, amit a természetben okozunk.

2018. március 11. 12:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Arnold Schwarzenegger nem öregszik Arnold Schwarzenegger az ira­tai szerint ugyan már hetvenéves, de fittyet hány az idő múlására. Az egykori test­építő, színész és politikus egy mel­­bourni sportfesztiválon, az Arnold Sports Festivalon tett jelenést, ahol örömmel pózolt a kamerák előtt. A fényképeken valóban az látszik, hogy a híresség remek formában van.
Két év után visszatért az RTL Klub csinos műsorvezetője a képernyőre Pintér Adrienn Ada szombaton jelentkezett először új műsorával.
Ártalmatlannak hitt mondatok, melyeket egy pár sem mondhatna - Megölik a szerelmet, és szétrombolják a kapcsolatot Jelentéktelen apróságnak tűnhet néhány mondat, pedig hosszútávon képesek szétzilálni a párkapcsolatokat.
Ezt jelenti, ha álmodban menstruálsz Te is szoktál a piros betűs napjaidról álmodni és kíváncsi vagy, mit jelent? Az oka meglepőbb, mint gondolnád!
Mozart zenéjétől okosabbak lesznek a csecsemők? Néhány kutatónak szent meggyőződése, hogy Mozart szimfóniái rendkívül pozitív hatással vannak az újszülöttek fejlődésére. Ezek a tudósok amondók, hogy a zseniális zeneszerző művei okosítják a gyerekeket, és a gondolkodásukat is jelentős mértékben fejlesztik.
Utolsó pillanatok - A világhírű légtornász tragédiája Előkerült egy videó felvétel arról a halálos zuhanásról, amelyben meghalt a 38 éves Yann Arnaud légtornász a Cirque du Soleil társulat előadásán a floridai Tampában. Ben Ritter, aki a tragikusan elhunyt Yann Arnaud légtornász partnere volt az előadás alatt elmondta, hogy Arnaud hideg és mozdulatlan volt abban a percben, ahogy az előadás alatt leesett a porondra.

Top hírek:
Itt pihennek hétköznap a hírességek - Fotókon a legszebb sztárkertek Mindegyik maga a Paradicsom.
Ropogós, házi zöldségkrokett tepsiben sütve - Szuper tavaszi köret Ebből nyugodtan csemegézhetsz: a zöldségkrokett sokkal kalóriaszegényebb, mint a csak krumplis változat.
878 millió forint volt a tét - Íme, a hatoslottó nyerőszámai A 11. játékhéten ezekkel a számokkal lehetett elvinni a főnyereményt.
Halott apja mentette meg Détár Enikő életét Földöntúli élményéről vallott Détár Enikő. Úgy véli, amikor autóbalesetet szenvedett, elhunyt édesapja mentette meg.
Friderikusz porig alázta Lilut Keserűen búcsúzott rádiós műsorától Friderikusz Sándor, aki az utolsó adásban alaposan kiosztotta televíziós kolléganőit. A legélesebb, már-már sértő kritikát Lilu kapta, aki egyébként sokáig Fridit tartotta a példaképének.
Ilyen szép volt a plasztikák előtt Sylvester Stallone anyja - Döbbenetes a változás Van, amikor már túl késő abbahagyni a plasztikai műtéteket.