Leállás van az egyik nagybanknál technikai hiba miatt

Egy olvasónk beszámolója szerint nem tud belépni sem a CIB Bank mobilbankjába, sem netbankjába. A bank megerősítette, hogy probléma van.

2018. március 12. 12:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Új király érkezik a Barcelonába Új brazil játékost igazol a Barcelona a kérdés csak az, hogy mikor. A megállapodás szerint Arthurt idén nyáron megveheti a katalán klub a Gremiótól, de az kétséges, hogy a középpályás már a 20182019-es idény elején, esetleg csak januárban költözik Európába. Németországban a Bayern München akár már márciusban bajnok lehet.
Nem tud fizetést adni 400 dolgozójának a szombathelyi ruhakészítő gyár Az önkormányzat jelenleg is 25 százalékban tulajdonosa a gyárnak.
Az EU-ba kerülő veszélyes termékek több mint fele kínai gyártmány Az Európai Bizottság friss jelentése szerint tavaly kétezer problémás árunál kellett riasztani a tagállamokat.
Hol tartunk a németekhez képest? A családi vállalkozások fontosságáról beszélt Orbán Viktor miniszterelnök, miután bejelentették a Rosenberger Magyarország Kft. hatmilliárd forint értékű új beruházását. Ennek kapcsán összefoglaltuk,...
Leállt a Tesla Model 3 gyártása Még mindig nem sikerült rendesen felpörgetni a tömeggyártást.
Kinyílt a gólzsák a Tiszaligetben A hazai csapatok nagy napja volt a szombat a férfivízilabda ob ­I-ben; mindkét rangadót elsöprő fölénnyel nyerte meg a házigazda, a Szolnok kilenc gólt vert az Egerre, az FTC hetet az OSC-re.

Top hírek:
Magyarország megakadályozta az ENSZ migrációs csomagját Magyar közbelépésre nem hangozhat el közös európai uniós álláspont az ENSZ migrációs csomagjáról szóló vita hétfői fordulójában.
Csúnya családi és politikai háború kezdődött az utolsó román király örökségéért A tekintélyes vagyon kezelése mellett elvarratlan belső családi viszályok és hatalmi harcok is nehezítik a meghalt apja, I. Mihály utolsó román király örökébe lépett Margit hercegnő dolgát.
Az esztergomi plébános szerint a 70-es éveket idézi a köztévé riogatása Kétes nosztalgiát ébresztett az M1 Hiradó szombati produkciója az Esztergomi Belvárosi Szent Péter és Pál templom plébánosában szúrta ki a 24.hu.
Vége a Francia Nemzeti Frontnak, jön a Nemzeti Gyűlés? A Francia Nemzeti Frontot a jövőben hívják Nemzeti Gyűlésnek, javasolta a populista jobboldali párt vezetője Marine Le Pen a szervezet kongresszusán. A politikus szerint a régi név sok választót elriaszt attól, hogy a tömörülésre szavazzon.
Mianmar katonai támaszpontok az elűzöttek otthonai helyén Mianmar katonai bázisokat épít a rohingják egykori falvai helyén közölte az Amnesty International (AI) nemzetközi jogvédő szervezet hétfőn Rangunban műholdfelvételekre hivatkozva.
Magyar sikerekkel indult a kazah focibajnokság Elek Ákos és Kleinheisler László csapata is nyert az első fordulóban.