Leállás volt az egyik nagybanknál technikai hiba miatt

Egy olvasónk beszámolója szerint nem tud belépni sem a CIB Bank mobilbankjába, sem netbankjába. A bank megerősítette, hogy probléma van.

2018. március 12. 12:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Brutális bírságot kapott a CIB Bank: lépett az MNB Fizethet a bank az adatszolgáltatási hiányosságok miatt....

Idén négy százalékos gazdasági növekedés várható Az idén négy százalékot közelítő gazdasági növekedéssel, három százalék alatti inflációval és laza monetáris politikával számolnak a CIB Bank elemzői - mondta Trippon Mariann, a pénzintézet vezető ele...

Friss hírek
Hiába a botrány, már bőgetik a repülőket a Red Bull Air Race pilótái Látható és hallható a szabadedzés.
Túl vékonynak találják Dobó Katát új bikinis fotóján Összecsaptak az indulatok.
A DK tiltakozik a cafeteria rendszerének átalakítása ellen A Demokratikus Koalíció attól tart, hogy az intézkedés csökkentheti a munkavállalók juttatásait.
A jövőbe, a magyar családokba kíván befektetni a kormány 2000 milliárd forintnál is több jut a családok támogatására jövőre.
Az undort látom Messi arcán, sajnálom Argentína vb-győztese fakadt ki. 49 labdaérintéssel fejezte be a horvátok elleni meccset Messi.
Bruce Willist hamarosan szénné égetik

Forintárfolyam - ez várható az év végéig Vissza fog térni a 305-315-ös árfolyamsávba az euró-forint kurzus - közölte az InfoRádióban a CIB Bank vezető elemzője. Hozzátette: a jelenlegi gyengülés mögött egyértelműen az áll, hogy a befektetők ...
Lendületben marad a gazdaság a CIB szerint A négy százalékot közelítő gazdasági növekedéssel, ugyanakkor három százalék alatti inflációval és laza monetáris politikával számolnak 2018-ra a CIB Bank elemzői. A hazai gazdaságot továbbra is támog...

Top hírek:
Orbán: Közép-Európa hozzáad az unió erejéhez Közép-Európa nemcsak egyszerűen részese az Európai Uniónak, hanem hozzáad annak erejéhez.
Skóciából lopták az izlandiak legendás szurkolásukat Egy Európa Liga-meccsen merítettek ihletett a Stjarnan nevű csapat szurkolói.
Égett a tarló Bácsalmásnál A tűz egy gabonamezőt és egy közeli erdőt is fenyegetett
Migránsok próbáltak Magyarországra szökni - Most sem jártak sikerrel Ketten voltak, egyiküknek sem volt papírja.
Még mindig nincs hír a bajba került Mars-járóról, de állítólag van remény Porvihar bénította meg a Mars-járót, és csak a vihar elvonulása után derül ki, fel tudják-e éleszteni. A szakemberek optimisták, szerintük a csaknem 15 éve dolgozó Opportunity ezt is túléli.
Újra kiadják a Beatles legendás fehér lemezét Az 1968-ban The Beatles címmel megjelent dupla album a borítója színe miatt lett a köznyelvben "White Album".