Rossz hír a Samsungnak: az iPhone X még mindig gyorsabb, mint az S9

A Samsung Galaxy S9 a valaha készült legerősebb androidos okostelefon lett, de kérdés, mire elég ez az Apple tavaly bemutatott iPhone X-ese ellen.

2018. március 12. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Notch és teljes kijelzős szabadalmak a Samsungtól Nagyon úgy tűnik, hogy a Samsung sem hagyja ki a notch-őrületet, bár van egy teljesen más koncepciója is.
A Samsung piacra dobja az év legőrültebb mobilját! A Galaxy J2 Pro kétszáz dollárba fog kerülni, és nem lehet vele netezni.
Ennél pofátlanabb kínai mobilgyártó kevés létezik Az Elephone új csúcsmobilja egy Samsung S9-klón, viszont nem csak az ára, a teljesítménye is töredéke a koreai telefonnak.
Wi-Fi certifikációt kapott a Samsung Galaxy A6+ Minden valószínűség szerint hamarosan hivatalos lesz a középkategóriás mobil.
Kihajlítható kijelzős mobilon dolgozik a Huawei A cég szeretné elhappolni az elsőséget a Samsung elől.
Egy évig tökéletesítette a Galaxy S9 hangszóróit a Samsung A Samsung aktuális zászlóshajói már sztereó hangszórót kaptak - sokat dolgoztak a hangzáson, az AKG is besegített.

Gamer notebook Samsung módra: Odyssey Z A gyártó aktualizálta a játékosoknak szánt termékvonalát.
Bonthatják a pezsgőt a Samsungnál: még nem volt ilyen jó negyedévük Kiadta a Samsung előrejelzését az első negyedév pénzügyi eredményeit illetően: úgy tűnik, rekordbevételt könyvelhetnek el.
Szokatlan a Samsung Aurora okoshangszórója Költségtakarékos megoldás lehet az Aurora, ugyanis dokkolóként épít a már meglévő okostelefonunkra.
HWSWeekly: Apple, Apple, és egy kis Samsung Dobja az Intelt az Apple, jön a saját kijelző, és még az iOS 11.3 is befutott. Eközben a konkurens Samsungról sem feledkeztünk meg, amelynek Galaxy S9 készülékéről ejtettünk pár szót (47:42-től).
Jön a Galaxy S9 miniváltozata? Feltűnt egy érdekes Samsung-telefon a Geekbenchen, és vannak, akik úgy gondolják, a Galaxy S9 miniváltozatáról lehet szó.
A Samsung Galaxy S6 sem kap többé frissítéseket Most már biztosan nem érkezik meg az Android 8.0 a mobilra.