Rossz hír a Samsungnak: az iPhone X még mindig gyorsabb, mint az S9

A Samsung Galaxy S9 a valaha készült legerősebb androidos okostelefon lett, de kérdés, mire elég ez az Apple tavaly bemutatott iPhone X-ese ellen.

2018. március 12. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Extrém teszten vizsgálták a QLED tévék beégését Egy németországi laborban kínozták meg a Samsung kijelzőit.

Android 8.1 jöhet a tavalyi Galaxy J-kre A két drágábbikat már teszteli a rendszerrel a Samsung.
Hajlított képernyős telefont tervez a Samsung Másfélszer drágább lehet, mint az iPhone, de a csúcsminőség és az újdonság sosem volt olcsó.
Önnek hogy tetszik? Képek szivárogtak ki a Samsung hamarosan érkező csúcs-tabletjéről Méltatlanul kevesebb figyelmet kapnak a tabletek, mint az okostelefonok, pedig ezen a területen is születnek csúcskészülékek. Hamarosan érkezik egy új Samsung Galaxy tablet.
Bixby-gomb kerülhet a Samsung következő táblagépére Külön gombot kaphat az asszisztens a Samsung Galaxy Tab A2 10.5 tableten.
Kamerákban tobzódik a Samsung új csúcsmobilja A Galaxy S10 legdrágább változatán öt kamera lesz: kettő elől, három hátul.

Kikerülhetett a Note9 ára: a meglepetés (sajnos) elmarad Egy bennfentes szivárogtatónak hála már tudni, mibe kerülhet majd a Samsung három hét múlve leleplezendő új csúcstelefonja. Úgy tűnik, a gyártó tartja magát korábbi szokásához.
Ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 9 hátlapja Kiszivárgott egy poszter, amelyen már a hátlapja is látható az új zászlóshajónak.
Exynos 9820 csúcslapkával jön a Samsung Galaxy S10 A Samsung saját fejlesztésű chipjét Mali-G76-os GPU kísérheti.
Ötven százalékkal nagyobb kapacitást hoz az új Samsung NAND 90 fölé emeli a rétegek számát a cég, eközben pedig nő a tempó és csökkenhet a fogyasztás.
96 cellarétegű V-NAND lapkákat hoz a Samsung A vállalat gyorsan át akar térni az ötödik generációs fejlesztésre.
Beindult a világ legnagyobb mobiltelefon-gyára A Samsung Electronics megnyitotta legújabb gyárát Indiában - a cég szerint ez a világ legnagyobb mobiltelefongyártó üzeme.