Ilyen büntetést kapott az egymillió forinttal eltűnt postást

Jogerősen háromszáz óra közmunkára ítélte a Mátészalkai Járásbíróság azt a postai kézbesítőt, aki elsikkasztotta a postai küldeményként rábízott csaknem egymillió forintot - közölte a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-vel.

2018. március 13. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Második gyilkosság - Újra elmegyógyintézetbe kerül a tornyospálcai rém Beszámíthatatlanság miatt elrendelte a Nyíregyházi Járásbíróság a tornyospálcai emberölés gyanúsítottjának ideiglenes kényszergyógykezelését - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője hétfőn a...

Friss hírek
Óriási veszély leselkedik rád, ha te is ebben a szférában dolgozol Nem túlzás, az életed múlhat a munkáltatón....
Fidelity: Növekvő optimizmus Európában Az európai vállalatok számára véget értek a költségellenőrzés és a konszolidáció évei, és most a globális növekedés szelétől duzzadó vitorlákkal igyekeznek kihasználni az ultraolcsó finanszírozás, a növekvő nyereségesség és a stabil mérlegek előnyeit; technológiai és tőkeberuházásokat hajtanak végre és igyekeznek megjutalmazni a részvényeseiket.
Közgyűlést tart a Richter, döntenek az osztalékról A Richter 2018. április 25-én 15:00 órakor tartja majd éves rendes közgyűlését, amelynek helyszíne: 1143 Budapest, Stefánia út 34 (MH Művelődési Ház). Határozatképtelenség esetén a megismételt...
A Nissan is beszáll az elektromos autók versenyébe A japán gyár is ráfekszik az elektromos és a hibrid járművekre, az új modellek már ilyen hajtást is kapnak.
Hiába minden, tovább nőtt a világ széndioxid-kibocsátása Nőtt a globális energiakereslet és szén-dioxid-emisszió 2017-ben; a világ tavaly 2,1 százalékkal fogyasztott több energiát, és 1,4 százalékkal bocsátott ki több szén-dioxidot, mint 2016-ban - közölte...
Blockchaines startupot alapíthat a JP Morgan A JP Morgan Chase a blockchain technológiai projektjéből egy különálló céget alapíthat, így nagyobb esélyét látják, hogy szélesebb körben is elterjed a fejlesztésük - írja a Financial Times. Május...

Elutasították a demecseri polgármester felfüggesztésére irányuló keresetet Az ítélet nem jogerős közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

Top hírek:
Így csinál pénzt a tévéműsorokból Észak-Korea Ha azt hitte, a lator állam minden trükkjéről hallott, jobb, ha most megkapaszkodik.
Szállodai munkavédelmi kézikönyvet állított össze a VIMOSZ Szállodai munkavédelmi kézikönyvet állított össze a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) támogatásával, a dokumentumot csütörtökön mutatták be szállodai és éttermi igazgatóknak, munkavédelmi felelősöknek Szegeden egy szakmai konferencián - írta a szegedma.
Külön adószabályokat tanulhat, akinek földje van Adómentes is lehet a termőföld bérbeadásából származó jövedelem, ha pedig mégis adózni kell a föld után, azzal az önkormányzat járhat jól.
Elon Musk a történelem legnagyobb vállalati jutalmát kaphatja Akár 55 milliárd dollárt is kaszálhat.
Nem változik az üzemanyagok jövedéki adója áprilistól Az elmúlt három hónapban is magas volt a kőolaj ára a nemzetközi piacokon.
Áprilisi benzinár képlet: az állam továbbra is jól jár, az autós továbbra sem A Brent olajfajta napi jegyzési adatai alapján 50 dollár fölött maradt az ásványolaj hordónkénti átlagára az adóhatóság által vizsgált időszakban, így áprilistól nem változik az üzemanyagok jövedéki adója.