4 napos munkahét és otthoni munkavégzés a jövő: van, ahol már bevezették

Rettegnek a munkaadók a Z-generációtól: van, ahol már négynapos a munkahét.

2018. március 13. 11:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Folytatódik a Jobbik korrupciós ügye Folytatódik, dagad a Jobbik botránya. Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője szerint szervezett és országos a korrupció a Jobbiknál. Ezzel kapcsolatban egy politológus arról beszélt: minden ellenzéki visszalépés mögött valamilyen alku állhat, a Jobbiknál Simicska Lajos lehet az, aki dróton rángatja a párt .
Karácsony: a Jobbikban nácik vannak Karácsony Gergely szerint elképzelhetetlen az együttműködés a Jobbikkal, mert a pártban még mindig nácik politizálnak. Erről beszélt az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a Magyar Narancsnak adott interjújában. ...
Hétvégi szerelmi horoszkóp Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 23-án is!
Orbán: Európa megtelt! Magyarországon és Brüsszelben egy egész zsoldoshadsereg dolgozik Soros Györgynek - jelentette ki Orbán Viktor egyik videóüzenetében, amelyet a brüsszeli uniós csúcstalálkozóról készített. A kormányfő egy másik üzenetben arról beszélt, Európa megtelt, ezért a figyelmet nem a migránsok szétosztására kell fordítani, hanem a határok .
Drágám, add az életed! - I. évad 23. adás 1. rész Ezúttal úgy igazából eljött a nők ideje, hiszen arra kellett licitálniuk, hogy párjuk magassarkú cipőben, hány kört tud megtenni egy akadálypályán. A licit már vállalhatatlan szintre ment le, és végül Puskás Petinek kellett felhúznia a női lábbeliket...
Tipegve futott Puskás Peti magassarkúban Egy női magassarkút az első körben tönkre tett Puskás Peti, ám kapott is rögtön egy másik, szexibb darabot, hogy ebben tipegve, futva szervírozzon koktél kedvesének...

Top hírek:
Bizony, rovar van az élelmiszerekben: egyértelműen kiderül a címkéről A rovarszármazékok már most ott vannak a leghétköznapibb ételekben.
Visszahozták a halálból: öt percig járt a másvilágon János Visszatért a klinikai halálból Matók János székesfehérvári újság­író. Ott számos elhunyt családtagjával találkozott, édesapja mosolyogva hívta őt: gyere, várunk!
Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Bakok nagyképűsége mindent elront, a Halak párt találnak Kíváncsi vagy, mi vár rád szívügyek terén a hétvégén? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot, előrejelzésünk március 23-tól 25-ig tart.
Hevesben a legszenvedélyesebbek a szeretők Míg a nők körében tízből nyolcan megcsalásnak tekintik, ha párjuk megcsókol mást, addig a férfiak harmada simán szemet huny a kapcsolatban egy félrecsúszott csók felett derült ki a 12 000 fő részvételével készült internetes Nagy Csóktesztből.
Betegségekre utalhatnak a köröm elváltozásai - Volt, amit régen a rossz házasság előjelének tartottak A babonák ma már szokatlan jelentéseket tulajdonítottak a köröm betegségeihez, elváltozásaihoz.
Hol élt Jézus? Mutatjuk, hogy festenek ma a Biblia legfontosabb helyszínei A húsvét jó alkalom, hogy felelevenítsd Jézus életének fontos eseményeit.