Egy apró, de lényeges változás a leghíresebb logókban: ugye, milyen sokat számít?

Ezek az emblémák gyakran szembejönnek, és most egy olyan, lényeges dolog változott rajtuk, ami talán eddig fel sem tűnt.

2018. március 13. 13:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyugta nélkül árulta könyveit Tvrtko Tömegével vették a műsorvezető szellemi termékét a váci előadásán, de valami mintha lemaradt volna.
Prédának nézhette Ramónát a gyilkos eb Gyepmesteri telepen várja sorsát a másfél éves kislányt halálra maró Zeusz. Az ötéves staffordshire terrier orvosi megfigyelése hétfőn telik le, utána döntenek a sorsáról, de még egyáltalán nem biztos, hogy elaltatják. Dr. Rácz Elemér állatorvos érkezett aznap a tragédia helyszínére a nyúli családi házhoz.
Drasztikusan lefogyott Presser Gábor Az ország Pici bácsijának búgó hangja ugyanúgy a védjegyévé vált, mint mackós alkata. Egy friss fotó szerint az utóbbit elveszítette. Sokan rácsodálkoztak arra a fotóra, amit a Vígszínház hivatalos Facebook-oldalán tettek közé. A képen Eszenyi Enikő igazgatónő és Rúzsa Magdi énekesnő veszi közre Presser Gábort.
Békül az álompár - Romantikus ebédre vitte Shane Katinkát Hosszú idő után újra együtt mutatkozott nyilvános helyen Hosszú Katinka és Shane Tusup, egy budai étteremben ebédeltek együtt. A házasságát megmenteni igyekvő pár élvezte egymás társaságát. Már nem kerüli a nyilvánosságot a háromszoros olimpiai bajnok úszó és férje, miközben gőzerővel azon dolgoznak, hogy helyrehozzák tavaly év végén megromlott házasságukat.
Fidesz: távozzon Janiczak Dávid! A Fidesz felszólította Vona Gábort, hogy távolítsa el pártjából az alelnököt. Janiczak Dávid, aki Ózd polgármestere is, egyik beosztottját nemi erőszakkal fenyegette. Az ezt bizonyító hangfelvételeket a PestiSrácok hozta nyilvánosságra. ...
Hollik: az ellenzék valljon színt! A Fidesz-KDNP arra szólította fel az ellenzéki pártokat, valljanak színt, hogy "Soros zsoldjában" állnak-e vagy sem. Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő kifejtette: egy szerdán nyilvánosságra került hangfelvétel bizonyítja, hogy több mint kétezer ember dolgozik Orbán Viktor miniszterelnök ellen "Soros zsoldoshadseregében".

Top hírek:
Hoppá! Kiderül, hogy már 20 éve találkozott Gundel Takács Gábor és Bogi... Játszótéri közös múltja van Gundel Takács Gábornak és az Áll az alkuban főszerephez jutó Boginak. Hogy mi a pontos sztori és hogy került szóba, kiderül a videóból.
Rejtélyes piramisok, melyeket biztosan nem ember épített: a természet furcsa alkotásai A piramis alakú, különleges természeti képződmények sokak fantáziáját ejtik rabul.
Egy új sziget alakult ki az óceánon, de szemétből van: a kutatók is aggódnak Terjeszkedik a műanyagsziget az óceánon, a helyzet egyre rosszabbra fordul.
Melania Trump mély dekoltázsán ámultak - First lady-ként ilyen ruhát már nem vehetne fel Melania Trump ezeket a ruháit már nem viselhetné, nagyon merész stílust követett.
Sütőben sült, ropogós, fűszeres halfasírt: nincs 300 kalória egy adag Ha a halfasírtot sütőben sütöd, nem járja át a lakást az olajszag, és a gyomrot is kíméled vele.
Altató helyett melatonin: biztonsággal használhatod a hormonkészítményt? A melatoninkészítmény segít az alvásban, de néhány dolgot tudni kell róla.