Trump kirúgta a külügyminiszterét, nő a CIA élén

Donald Trump amerikai elnök leváltotta külügyminiszterét, Rex Tillersont. Helyére Mike Pompeo CIA-főnököt nevezte ki. Már hosszú ideje terjedtek azok a hírek, amelyek szerint Trump és Tillerson sok mindenben nem ért egyet.

2018. március 13. 13:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új front nyílik Trump háborújában Amerika újabb szövetségest talált Már az amerikai liberális média szerint is hatalmas hiba volt, hogy Kínát felvették a Kereskedelmi Világszervezetbe. London csatlakozott az amerikai és ausztrál kurzushoz, amely megakadályozza nemzetb...

"Engem tényleg nem érdekel" feliratú kabátban indult el Trump felesége, hogy megnézze a családjaiktól elszakított gyerekek gyűjtőtáborát Hiába volt empatikus a helyszínen Melanie Trump, ruhaválasztása komoly hibának bizonyult.
Trump: A családokat együtt tartjuk, de a szigor változatlan marad a határon Az elnök bevallotta, lánya és felesége is nyomást gyakorolt rá, hogy változtassa meg a szabályzást.
Merkel: A német bűnügyi statisztika magáért beszél A német bűnügyi statisztika magáért beszél és bátorító mondta Angela Merkel kedden Donald Trump Twitter-bejegyzéseivel kapcsolatban, amelyekben az amerikai elnök azt állította, hogy Németországban nö...
Donald Trump űrhaderő létrehozására kérte fel a Pentagont Trump már korábban is jelezte, hogy szívesen látná egy hatodik haderőnem létrehozását.
Trump sötét guruja, a magyar származású Roger Stone is találkozott egy orosszal a 2016-os elnökválasztási kampányban Korábban tagadta, hogy bármilyen orosszal találkozott volna. Most azt mondja, hogy csak nem emlékezett a jelentéktelen találkozásra, ami szerinte leginkább az FBI csapdájának tűnik.

A nap legfontosabb hírei 2018. június 16. Argentína botlott, Trump felhívta Orbánt, visszatért a maci.
Trump minisztere a Bibliára hivatkozva védte a migráns családok szétválasztását Isten is azt mondta Nehémiás, hogy építsen falat.
A születésnapos Trump megkapta ajándékát az igazságügytől az FBI Clinton-vizsgálatáról A tavaly kirúgott FBI-igazgató hibázott a Clinton-ügyben, de állítólag nem volt elfogult. Két magas rangú FBI-tisztségviselőt is hibáztatnak, valamint Loretta Lynch volt igazságügyi minisztert is, ak...
Putyin szívesen látná az amerikai elnököt a világbajnokságon A labdarúgó-világbajnokságon Donald Trump amerikai elnök is szívesen látott vendég, más államok vezetőihez hasonlóan - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak szerdán Moszkvában.
Japán észak-koreai katonai létesítményeket megfigyelő műholdat lőtt fel A japán miniszterelnök ugyanakkor üdvözölte a Trump-Kim tárgyalás eredményét.
Négy forgatókönyve lehet a történelmi találkozónak Két órán át lényegében kettesben tárgyal nemsokára Donald Trump és Kim Dzsongun. Pár hónapja még teljesen elképzelhetetlennek tűnt egy ilyen találkozó, most az egész világ rájuk figyel, új lapot akarn...