Rezsicsökkentés: 7,8 milliárd forintot utalnak át

A távhőszolgáltatók az áprilisi számlákban írják jóvá a téli rezsicsökkentés 12 ezer forintos támogatását - közölte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kedden, budapesti sajtótájékoztatón.

2018. március 13. 17:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezentúl tilos fegyvert és kézigránátot vinni az ukrán parlamentbe Igen, ezentúl. Még ellenőrizni is fogják.
Orbán Viktor megköszönte Görbicz Anitának válogatott teljesítményét A világbajnoki ezüst- és bronzérmes, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes játékost csütörtökön búcsúztatták a válogatottottól.
Mérő László: A besokallt ország Illúzió vagy valóság, hogy elfogyott a türelem? Hamarosan kiderülhet. Vélemény.
A C-HR a legnépszerűbb Toyota Magyarországon Alig másfél éve, 2016 év végén robbant be a köztudatba a Toyota előzmény modell nélküli, vadonatúj modellje, a környezetbarát hibrid hajtással taroló kategóriateremtő C-HR. Az eltelt rövid idő azonban elég volt ahhoz, hogy mára Magyarországon a trendi és futurisztikus városi crossover a Toyota legnépszerűbb modelljévé váljon.
Ha nincs járvány, akkor is megállíthatatlanul fogy a népesség Nagyot csökkent a természetes fogyás, de csak azért, mert tavaly már januárban is influenzajárvány volt.
A nap kérdése: kóser-e a klónozott disznó húsa?

Top hírek:
Az Európai Unió is elítéli Oroszországot az angliai merénylet miatt Az uniós országok vezetői közös nyilatkozatban állítják: nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva áll a merénylet mögött.
Uniós vezetők: nagyon valószínű, hogy Oroszország a felelős az angliai mérgezésért Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtök este az uniós vezetők csúcstalálkozóján.
Megújul a szentendrei Szerb Egyházi Múzeum Szentendre életében a szerbek és a szerb kultúra különleges helyet foglal el. Most 465 millió forintos kormányzati támogatásból újítják fel a Szerb Egyházi Múzeumot.
Kormányszóvivő: A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik Magyarország ellen A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen.
Tizenhat bemutató és hatvan repertoárdarab szerepel az Operaház következő évadában Az Eiffel Műhelyházat 2019. január 27-én, Mozart születésnapján avatják fel, míg jövő év májusában a tervek szerint újranyithat a korszerűsített Andrássy úti dalszínház is.
Hivatalos: Zlatan Ibrahimovic elhagyja a Manchester Unitedet A svéd támadó azonnali hatállyal szerződést bontott az angol csapattal és Amerikába tart.