A szeszélyes időjárás ne vegye el a kedvét a szabadtéri programoktól

Négy nap alatt három évszak időjárása váltja majd egymást a hosszú hétvégén, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet kirándulással tölteni a szabadidőnket. Útvonalajánlatok túrázóknak.

2018. március 13. 18:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Már majdnem hatvanezren vannak a nemzetiségi névjegyzékben Péntek délután négy óráig lehet jelentkezni a nemzetiségi névjegyzékbe. Ezt azoknak kell megtenniük, akik az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson a pártlista helyett a nemzetiségük listájára kívánnak szavazni. Már majdnem hatvanezren vannak. 
Tűzszünetről sikerült megállapodni a második legnagyobb kelet-gútai fegyveres szervezettel Sikerült megállapodni a tűzszünetről az egyik kelet-gútai fegyveres szervezettel Csütörtök éjjel kezdődő tűzszünetről sikerült megállapodni a második legnagyobb kelet-gútai fegyveres szervezettel, a Fajlak ar-Rahmán nevű iszlamista csoporttal jelentette az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH), valamint a damaszkuszi rezsimet támogató Hezbollah libanoni síita milícia által működtetett sajtó.
Szemben a fideszjobbikkal A választási együttműködés nem egyéjszakás kaland, a szövetséget kötött pártoknak közösen is kell kormányozniuk. A Jobbik viszont sokkal közelebb van a kormányzó Fidesz szelleméhez, mint a demokratákéhoz.
Az ország egy részén még ma is eshet a hó Kiadta előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Tüzes ló - Csukamájolaj Ha le bírom nyelni, jobban járok, mintha kapszulás halolajjal tömöm magam.
Mától vámkötelesek az importált acél- és alumíniumtermékek az Egyesült Államokban Több ország és az Európai Unió is mentességet élvez egyelőre.

Top hírek:
A nemzeti érdekeket védi a Stop Soros törvénycsomag Tuzson Bence szerint a törvény kontrollálja az ország ellen tevékenykedő szervezeteket.
Görbicz Anita búcsúzik a válogatottól U21-es csapatunk Ciprus ellen lép pályára, lesz tenisz, kosárlabda és darts is a tévében.
Így lettünk Orbánék alatt a gazdasági kivándorlók országa Több százezer magyar hagyta el az országot 2010 óta. Ha valami igazán tragikus a hazai gazdaság szempontjából, ez az. A kormány válaszlépései még ennél is tragikusabbra sikerültek.
Uniós vezetők: nagyon valószínű, hogy Oroszország a felelős az angliai mérgezésért Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtök este az uniós vezetők csúcstalálkozóján.
Az Európai Unió is elítéli Oroszországot az angliai merénylet miatt Az uniós országok vezetői közös nyilatkozatban állítják: nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva áll a merénylet mögött.
Bemutatkozott a HENT a NAV-ban A kapcsolattartói értekezleten a tavalyi év eredményeiről és a jövőt illető terveiről is beszámolt a testület.