ifj. Lomnici Zoltán: Még sohasem volt olyan nagy a Békemenet tétje, mint most

A Békemenet a fenyegetések ellenére is az erő, az egység és a méltóság szellemiségében akar ünnepelni és üzenni március 15-én - mondta el a 888.hu-nak ifj. Lomnici Zoltán, a békemenet egyik szervezője. A CÖF szóvivője szerint a Békemenet elleni provokációk példátlanul magas száma azt jelzi, hogy még sohasem volt olyan nagy a békemenet tétje, mint most, mivel nem csak a migránsok betelepítésének tiltása vagy megengedése a választások tétje, de a baloldal sorsa is.

2018. március 13. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Miért megyek ki a Békemenetre? A Békemenet előtt pár nappal elgondolkoztam, hogy mik azok a dolgok, amik engem ki fognak vinni március 15-én az utcára? Megpróbálom összefoglalni!
Ne féljetek, üzenik a békemenet vezetői Több mint kétszázezer emberre számítanak a március 15-i békemenet szervezői, annak ellenére, hogy a rendezvényt számos támadás és fenyegetés érte.
Súlyosan megfenyegették a Békemenet résztvevőit Bayer Zsolt, a rendezvény állandó részvevője arra biztatja a keresztény konzervatív közösség tagjait, hogy ne féljenek, vegyenek részt a Békemeneten és mutassanak erőt március 15-én.
Tömegeket várnak a békemenetre A magyar nemzeti erők seregszemléje lesz a békemenet. A szervezők célja a nemzeti szuverenitás melletti kiállás, a nemzeti érzelmű tömeg erejének megmutatása a szeretet és az összefogás erejével.
Újabb békemenet lesz március 15-én A haza, a nemzeti függetlenség melletti kiállás a Civil Összefogás Fórum március 15-ére szervezett Békemenetének legfőbb üzenete - jelentette ki Csizmadia László alapító. ...
Ezért kell újra a békemenet Ha az ellenzék győz, elveszíthetünk mindent, amit felépítettünk az elmúlt években.

"Ugye Elios még, ugye Elios még, ha olvastad az Olaf-jelentést" Az internet népe nem felejt és nem kímél. Szerdán került fel a YouTube-ra a Békemenet-rekviem: régi nóta, új szöveg, nagyon ismert arcok. És egy kíméletlen ítélet.
Morvai Krisztina a bevándorlás ellen Morvai Krisztina ott lesz a Békemeneten. Az Európai Parlamenti képviselő szerint ez lenne az utolsó alkalom, amikor nemzeti érzelmű, bevándorlásellenes magyar emberek tömegesen az utcára mehetnének, h...
Bencsik András: Egészséges, épelméjű ember nem szavaz az ellenzékre A Békemenet szeretetnagykövete beleöntötte a tiszta vizet a pohárba.
Soros blogja és Simicska lapja tehetetlenségében hazugságokba menekül Békemenet, bevándorláskampány, Soros-lista leleplezése: az ellenzéki propagandamédiának a migránsvédelem maradt.
A 444 olvasói ezt írnák a Békemenet molinójára Mármint ha ők is kaptak volna félmilliárd forint közpénzt a Magyar Villamos Művektől.
Pataky Attila az Edda-sztoriról csütörtök 23.55 Az I/I Azurák Csabával témái: ellenzéki összefogásra Békemenet, avagy politikai taktikaváltás Hódmezővásárhely után. Egy éve nyert Oscart a Mindenki, a stáb megnézte mi történt azóta az alkotókkal. Az...