Gyurcsány: Az egyetlen kérdés, hogy mennek vagy maradnak a kormánypártok

A választás egyetlen kérdésre egyszerűsödött le: "ezek mennek vagy maradnak" fogalmazott a kormánypártokra utalva a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a párt székesfehérvári lakossági fórumán.

2018. március 13. 19:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Lázár János ellen A Demokratikus Koalíció vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a fideszes Lázár János ellen közölte a párt frakciószóvivője budapesti sajtótájékoztatóján.

DK: Több tízezer forintot vesz ki a családok zsebéből a kormány A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a soha nem látott drágaság miatt idén nyáron minden Balatonnál nyaraló család zsebéből több tízezer forintot vesz ki az Orbán-kormány.
A DK attól tart, hogy eltávolítják Nagy Imre szobrát a Vértanúk teréről A Demokratikus Koalíció attól tart, hogy eltávolítják Nagy Imre mártír miniszterelnök szobrát a fővárosi Vértanúk teréről.
Fidesz: Gyurcsányék a migránsokat behoznák, a magyarok pénzét elvennék A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményben a Demokratikus Koalíció alelnökének hétfői, sajtótájékoztatón elhangzott kérésére reagált.
Történelmi emlékhelyet avattak Pócspetriben napi hírösszefoglaló Történelmi emlékhellyé nyilvánította a pócspetri községházát a kormány. Felszólította a kormányt a Demokratikus Koalíció, hogy a nemzeti bank nyereségét a devizakárosultak megsegítésére fordítsa. Span...
DK: Ne zárják be a fóti gyermekvárost A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a kormányt, hogy ne zárja be a fóti gyermekvárost, illetve gondoskodjon a területen élő egykori és jelenlegi dolgozók lakhatásáról.

DK: Az Országgyűlés és a kormány mondja fel a Kaspersky Labbal kötött szerződéseket A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a kormányt, valamint az Országgyűlés vezetését, hogy mondják fel a Kaspersky Lab nevű orosz informatikai céggel kötött szerződéseket.
DK: Az EU ossza el a Magyarországnak járó forrásokat A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy a jövőben az Európai Unió ossza el a Magyarországnak jutó uniós forrásokat.
DK: Ne listázzák a bírósági dolgozókat A Demokratikus Koalíció tiltakozik az ellen, hogy listázzák azokat a bírósági dolgozókat, akik részt vettek a Magyar Helsinki Bizottság menekültügyi érzékenyítő tréningjein Arató Gergely, az ellenzék...
DK: Nőtt a kórházak adóssága A Demokratikus Koalíció szerint a választások óta megugrott a kórházak adóssága.
DK: A kormány kösse a reálbérekhez a nyugdíjemelést A Demokratikus Koalíció (DK) azt követeli a kormánytól, hogy a nyugdíjemelést kösse a reálbérekhez.
Niedermüller Péter cselekvésre szólította fel az EB-t Kötelezettségszegési eljárás megindítására szólította fel az Európai Bizottságot (EB) kedden Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, amiért véleménye szerint so...