Az NVB megbírságolta a kispesti önkormányzatot, amiért a kerületben leragasztották a Fidesz plakátját

Gajda Péter polgármester előre szólt, hogy a gyűlöletkeltő tartalmú plakátokat nem lehet kihelyezni a kerületben.

2018. március 13. 19:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

"Olaszországnak igaza van " Igaza van Olaszországnak, amikor nem engedi a Soros-szervezetek hajóit kikötni. Ez áll a Fidesz közleményében. Arra reagáltak, hogy Matteo Salvini kijelentette, véget akar vetni az embercsempészek és ...

"Soros dróton rángatja Brüsszelt" Soros Györgynek minden uniós és nemzetközi intézményben megvannak az emberei, akik teljesítik a kéréseit. Erről a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője beszélt. Hollik István szerint a Soros-hálózat ...
Értelmetlen bojkottról beszélni A távolmaradással a Fidesz–KDNP a reméltnél is nagyobb arányban győzne.
Zuglói bérlakáscsaták A BIK-nek kiszemelt lakások közül az egyiket a körzet szocialista képviselőjének javaslatára, a Fidesz támogatásával kivették a programból.
Már békülne a néppárttal a Fidesz Novák Katalin, a párt alelnöke személyes találkozót kezdeményezett az Európai Néppárthoz tartozó holland kereszténydemokrata párt elnökével.
Migrációpárti uniós költségvetés Az uniós költségvetés ellentétes a magyar és az európai érdekkel - ezt mondta a Fidesz frakcióvezetője, amikor a magyar és az uniós költségvetés tervezetét hasonlította össze. Kocsis Máté azt mondta: ...

Az EU tagadja a vallás szerepét Európában sokan irigylik a Fidesz–KDNP választási teljesítményét, amely a pártszövetség által elvégzett munkának köszönhető.
Leporolt akták Húsz évvel ezelőtt, 1998. június 15-én, éjjel negyed kettőkor valaki távirányítású pokolgépet robbantott a választásokat megnyerő Fidesz Lendvay utcai székházánál.
Felmatricázták a Fidesz-irodákat: Kivándorlást támogató szervezet A Kutyapárt szombaton matricákat osztogat majd a kivándorlást támogató irodák megjelöléséhez.
Múlóban az aktivitás, de a Fidesz-szavazók lendületben maradtak A Závecz Research felmérése alapján az ellenzéki szavazók csalódottak.
Alkotmányba írná a Fidesz, hogy az állam minden szervének védenie kell a keresztény kultúrát Meg azt is, hogy tilos a hajléktalanság.
Hollik István: a többi bevándorláspárti szervezethez is elmegyünk A Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője azt mondta, néven akarják nevezni "a többségében Soros György által finanszírozott" szervezeteket.