Lázár János megmentette Csanádpalotát

A miniszter szerint a tavaly elhunyt polgármester vitte csődbe a kisvárost, amit százmilliós állami támogatással húznak ki a bajból.

2018. március 13. 19:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így épül a hódmezővásárhelyi vasútvillamos fotók Jól halad a Lázár János szülővárosa és a csongrádi megyeszékhely közötti tramtrain vonal építése.

Márki-Zay Péter elment Lázár János fogadóórájára A múlt heti komédia után összejött A Nagy Találkozás.
Lázár áprilisban újabb kétmilliárd forintot szórt szét az emberei között Átvette a vezetést Lázár János a prémiumversenyben: fejenként 4,6 millió forinttal jutalmazta a kancellária dolgozóit.
Eljárást kezdeményezett Lázár János ellen a DK Az Országgyűlés megalakulását követő 30 napon belül azaz június 7-ig a régi és új parlamenti képviselőknek, továbbá a volt és jelenlegi nemzetiségi szószólóknak kellett vagyon­nyilatkozatot tenniük.
Zoltai Gusztáv nem kell a Miniszterelnökségnek Még Lázár János idején lett tanácsadó, havi 1 millióért.
Lázár János egy órán keresztül üldögélt egyedül egy hotelben, és várta Márki-Zay érkezését A hódmezővásárhelyi polgármester eközben 100 méterrel odébb várta, hogy Lázár menjen el őhozzá.

Lázár, Fazekas, Czerván: ütős hármas a parlamenti agrárcsapatban Két exminiszter, Lázár János és Fazekas Sándor is a mezőgazdasági bizottságba ült be, velük ment az agrártárca egykori államtitkára, Czerván György is. Elnöki posztot egyikük sem kapott, de lesz dolg...
Másodszorra tart Kormányinfót Lázár János helyett Gulyás Gergely Az új kormány megalakulása óta másodszor tart Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Rendhagyó módon ezúttal ma kerül sor az eseményre.A jövő évi költségvetésről 2018.06.05....
"De tökje vót!" - ulti-kurzusáról posztolt Lázár János
Sikeres évet zárt Lázár nagybátyjának agrárcége Hódmezővásárhelyen A helyieket szorította ki a földpályázatokon, és több százmilliós földalapú támogatást kapott a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt., melynek a legnagyobb tulajdonosa Lázár János anyai nagybátyja, Gyapjas Káro...
"Csődbe akarják vinni a várost, és a fő karmester dr. Lázár János" Hódmezővásárhely polgárai kedden megszállták a városházát: a polgármester Márki-Zay Péter és a Fidesz támogatói töltötték meg a közgyűlés üléstermét. Márki-Zay hívei szerint a fideszes többségű képvi...
Békét kötne Lázár János Márki-Zay Péterrel Dolgozzunk, ne polgárháborúzzunk, mondta az országos politikától visszavonult fideszes politikus.