Terhesen is teniszezik Nyári Dia

Igaz, ez nem a legjobb sport egy kismamának.

2018. március 13. 20:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ma látható utoljára a Barátok köztben Nyári Dia Kaszkadőrrel forgatták Hanna utolsó jeleneteit.

Apás szülésre készül a Barátok közt színésznője A Story magazin legújabb számában Nyári Dia beszélt terhességéről, a Barátok közt sztárja nyárra várja kisbabáját. Kedvese, Dani mindenben segíti a kismamát, aki szerint nem lett kiállhatatlan, de azt...

Friss hírek
Étkezési zavarokkal küzdenek a Luxusfeleségek Az egész napos munka és szereplés közepette van, hogy késő délutánig egy falatot sem esznek a feleségek.
Milliókkal verték át Bódi Csabit A tágas, új családi ház helyett albérletben kell meghúznia magát Bódi Csabinak, akit a saját rokona több tízmillióval károsított meg.
Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a közelgő hőség miatt Hőség miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat a fővárosra és néhány megyére.
Pártos Csilla régi otthona közelében kezd új életet Ha Pécsi Ildikó menye kiköltözik abból a házból, ahol korábban a férjével élt, az utolsó szál is elszakad, ami Pártos Csillát volt családjához kötötte.
Medvére kenték az abonyi vérengzést Félelmetes hír terjedt el a Pest megyei Abonyban: egy rejtélyes ragadozó 15 birkát mészárolt le. Többen is arra gyanakodtak, hogy egy olyan medve végzett az állatokkal, amely már korábban is járt a településen.
Elkezdődött Szolnokon a Tiszavirág fesztivál Tiszavirág néven, a Tiszán júniusban zajló kérészrajzás apropóján, öt napon át tartó, kulturális-szabadidős programok sokaságát felvonultató fesztivál kezdődött kedden, Szolnok belvárosában.

Búcsú a sorozatsztártól! Hatalmas már a pocakja Egy romantikus lánykérést követően januárban kürtölte világgá boldogságát: édesanya lesz Nyári Dia. Most eltűnik a képernyőről.
Elbúcsúzott a nézőktől a Barátok közt színésznője - Ezért kell nélkülözniük a rajongóknak Nyári Dia a sorozatbeli és színpadi szerepeitől is megvált egy időre.

Top hírek:
Nagy István: elfogadhatatlan az uniós költségvetés agráriumot érintő csökkentése Húsz tagállam is kiállt az uniós agrártámogatások szintjének fenntartása mellett.
Még ott is foci sarjad, ahol ember nem várná fotógaléria Foci a felhőkarcoló tetején és az ezeréves romok tövében összegyűjtöttünk pár példát a legelképesztőbb focipálya-helyszínekre. Nagyítás fotógaléria.
Két halottja van a malmői lövöldözésnek A korábbi médiabeszámolók öt sebesültről szóltak.
10 évnyi fizetésből jön ki Pesteni egy lakás Ha átlagos fizetéssel és 50 négyzetméteres átlagos lakással számolunk. Nógrádban 3 év is elég.
Jakupcsek Gabriella lánya jól megnőtt - Emma le sem tagadhatná az anyját Jakupcsek Gabriella lánya, Emma már kilenc és fél éves.
Csináltak egy WC-t a vizes vb-re, két hétig lehetett használni, egy éve zárva Ez volt a terv.