Terhesen is teniszezik Nyári Dia

Igaz, ez nem a legjobb sport egy kismamának.

2018. március 13. 20:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nyári Dia a gyermekvállalásról: Anyagilag is megtehetjük, és szellemileg is készek vagyunk rá A Barátok Közt színésznője 23 évesen eljutott oda, ahová mindig is akart.

Friss hírek
Ma 91 éves Békés Itala - A színésznő irigylésre méltóan fiatalos Békés Itala, Kossuth- és Jászai-díjas színésznő 91 évesen is aktív.
Ezért bukhatta el az OTP a román bankvásárlást lapszemle A Portfolio szerint találgatások indultak arról, miért nem hagyta jóvá a román jegybank az OTP bankvásárlását. Kedvező a magyarországi üzleti környezet megítélése a német cégek körében írja a Magyar Idők. Slágerré vált a személyi kölcsön az alacsony kamatok miatt áll a Magyar Nemzet cikkében.
Megszólalt a csengeri örökösnő: Kósa jó barátunk volt Szabó Gáborné elmondása szerint évekig nagyon jó kapcsolatot ápoltak, a politikus rendszeresen járt hozzájuk, az asztaluknál evett.
Hamilton-duplával indult az F1-szezon Verstappen a világbajnok nyakán Ausztráliában, a Haas a meglepetéscsapat.
Ma lejár a nemzetiségiek névjegyzékbe vételének határideje
Választási bizottság: Jogtalanul szedték le Hadházy plakátjait A szekszárdi önkormányzat és Ács Rezső polgármester törvényt sértett.

Hódi Pamela bírósághoz fordult Berki Krisztián miatt A gyerekelhelyezés kérdését bírósági úton szeretné tisztázni. Lapszemlénkben még van botoxozni vágyott Delhusa Gjon és Nyári Dia gyerekének neme.
Nyári Dia ultrahangos fotón mutatta meg születendő gyermekét Édesanyja kísérte el a kötelező genetikai vizsgálatra.

Top hírek:
A nemzeti érdekeket védi a Stop Soros törvénycsomag Tuzson Bence szerint a törvény kontrollálja az ország ellen tevékenykedő szervezeteket.
Uniós vezetők: nagyon valószínű, hogy Oroszország a felelős az angliai mérgezésért Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtök este az uniós vezetők csúcstalálkozóján.
Az Európai Unió is elítéli Oroszországot az angliai merénylet miatt Az uniós országok vezetői közös nyilatkozatban állítják: nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva áll a merénylet mögött.
Bemutatkozott a HENT a NAV-ban A kapcsolattartói értekezleten a tavalyi év eredményeiről és a jövőt illető terveiről is beszámolt a testület.
Kormányszóvivő: A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik Magyarország ellen A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen.
Megújul a szentendrei Szerb Egyházi Múzeum Szentendre életében a szerbek és a szerb kultúra különleges helyet foglal el. Most 465 millió forintos kormányzati támogatásból újítják fel a Szerb Egyházi Múzeumot.