Most csak három légiós kezdett a Felcsútban, de így is kikaptak hazai pályán a Diósgyőrtől

Pinyő mester felkavarta a csapatot a kupa negyeddöntőjére, de saját nevelésű játékos azért csak egy fért fel a pályára.

2018. március 13. 20:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megvette Hentyt a Felcsút, aztán kölcsönadta Mészáros horvát csapatának Érdekes tranzakció a Videoton, Felcsút, Eszék háromszögben.

Erre megy el a pénzed: 1 milliárd forintért vett játékosokat a Felcsút Utánpótlásképzésre is behúznak több milliárd forintot, de helyettük a Puskás Akadémia inkább bevásárol drága külföldi játékosokból.
Büntetési rekordot döntött a Fradi, a Felcsút megint megúszta Az év során 19 500 000 forintot kellett befizetnie a Ferencvárosnak.
Hamarosan meghosszabbítják a felcsúti kisvasút vonalát Orbán nem hiába nevezte ki újra Tessely Zoltánt Felcsút fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosnak.
Strock szomorú: az utánpótlásból érkező Benczés Miklós lett a Felcsút edzője Bejelentették Pinyő utódját.

Kétszer annyi pénzt kapott Felcsút az államtól, mint amennyit az összes tornaterem Óriási vagyont halmozott fel az alapítvány.
Azt hitte, sok a pénz a magyar fociban? Nézze meg ezeket a számokat! A Videoton, a Felcsút és a Ferencváros dúskál a pénzben, de a legtöbb helyen nem nagy üzlet a magyar foci.
A szlovén futball rácsodálkozott a magyar milliárdokból épülő csapatra A ZTE-tulaj szlovén csapata majdnem feljutott az élvonalba, a magyar a kiesés ellen küzd a másodban. A buli igazi győztese a Felcsút.
Megabüntetést kapott az Újpest a MK-döntős balhék miatt Négymilliót fizet a klub. A szurkolók a szokásos dolgok mellett sörrel is lelocsolták a Felcsút-edzőt.
Akkora eső volt Debrecenben, hogy beázott az új stadion, el kellett halasztani a mérkőzést A játékoskijárónál és az öltözőfolyosókon is hömpölygött a víz, végül később kezdték a meccset. Pedig épp a Felcsút játszik.
A Felcsút is ad válogatottat a közelgő barátságos meccsekre Georges Leekens kihirdette a szűk keretet Fehéroroszország és Ausztrália ellen.