Nem megszüntet az MLSZ, csak átalakít

A szövetség a pályán eltöltött idő alapján honorálja a játékosokat nevelő egyesületeket.

2018. március 13. 20:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már az MLSZ-szel is tárgyalhatott Leekens lehetséges utóda Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy a Budapest Honvéddal 2017-ben bajnoki címet nyerő olasz szakember átvegye a nemzeti csapatot.

Állítólag menesztik Georges Leekenst Lapinformáció szerint az MLSZ-ben eldöntötték, váltásra van szükség.
Felcsúton magasról tettek az MLSZ-re Még az is elképzelhető, hogy Pintér Attilának azért kellett mennie, mert nem játszatta a klub saját nevelésű fiataljait.
Hiába akadt ki a Fradi, az MLSZ szerint javul a magyar játékvezetés A mögöttünk hagyott szezonban kevesebb volt a tévedés a szövetség szerint. A ferencvárosiak ezt korábban másképp látták.
Cukormáz Csányi elődjét korrupciós ügyei miatt letartóztatták, az alelnöki pozíció megszerzéséért nem volt verseny, egyedül az MLSZ elnöke jelentkezett.
Municipality supports bid for Budapest to host 2021 UEFA European U21 Football Championship The municipal assembly in a vote on Wednesday backed the Hungarian Football Association's (MLSZ) proposal for Budapest to co-host the UEFA European Under-21 Championship in 2021.

Szájkarate: ennyi meccsről tiltották el Horváth Ferencet Megmondta a magáét, most büntetett az MLSZ.
Nagy változás jön a magyar fociban Rövidebb lesz a labdarúgó OTP Bank Ligában a téli szünet a magyar szövetség (MLSZ) elnökségének hétfői döntése értelmében.
A Honvéd adta a gólkirályt, a legjobb játékost és a legszebb gólt is Az MLSZ vasárnap tartotta a bajnokságot lezáró gáláját.
"Maga helyett az Újpestet büntette meg az MLSZ a kupadöntő után" Kőkemény cikk a Blikktől!
Az MLSZ 4 millióra büntette az Újpestet, amiért a szurkolók többek közt sört locsoltak Pintér Attilára Volt azért ott más is: jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz, másokat megbotránkoztató magatartás, rasszista magatartás és az ellenfél szurkolóinak fenyegetése.
Matthäus Budapesten kampányolt a marokkói futball-vb-ért Az MLSZ meghívására a 2026-os USAKanadaMexikó-pályázat is bemutatkozott.