Esős, szeles időnk lehet szerdán

Az ország délnyugati felén vastagabb, északkeleten vékonyabb lesz a felhőzet.

2018. március 13. 20:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyurcsány: A nyomozóhatóságok vizsgálják ki az ukrán állampolgárok ügyét A Demokratikus Koalíció elnöke arra kéri a nyomozóhatóságokat, hogy még a választások előtt vizsgálják ki a szabolcsi falvakba fiktíven bejelentett ukrán állampolgárok ügyét.
Orbán javasolhatta, hogy hívják vissza a moszkvai EU-s nagykövetet Az Európai Unió konzultációra hazahívja a moszkvai nagykövetét az angliai merénylet miatt, Orbán Viktor lehetett az egyik, aki kezdeményezte a lépést.
Magyarország minden segítséget megad Bosznia-Hercegovina európai uniós integrációjához Trócsányi László a tárgyalásokon hangsúlyozta, hogy Magyarország történelmi hagyományaira tekintettel kiemelten fontosnak tartja a nyugat-balkáni térség európai uniós integrációját.
Jobbik: Pénzszivattyú működik a hatvani körzetben Állításuk szerint a fideszes Szabó Zsolt minden pályázati forrásról tud.
A botrány nem rengette meg a tojáspiacot A vásárlókat nem befolyásolta jelentősen a tavalyi tojásbotrány derül ki egy felmérésből.
MSZP: A kormány még az ígért 12 ezer forintot sem adta oda időben Az MSZP frakcióvezetője szerint a kormány a téli rezsicsökkentésként járó 12 ezer forintot nem adta oda időben a fogyasztóknak.

Top hírek:
Áll az alku - 2018. 03.22. - 64. adás 1. rész Róbert, vagyis Gru szállt fel az alku vonatra 2-es táskájával. A vezető jegyvizsgálóként dolgozó Robi vegyes kezdés után várta, hogy tovább robogjanak a végállomásig.
Az Európai Unió is elítéli Oroszországot az angliai merénylet miatt Az uniós országok vezetői közös nyilatkozatban állítják: nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva áll a merénylet mögött.
Uniós vezetők: nagyon valószínű, hogy Oroszország a felelős az angliai mérgezésért Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtök este az uniós vezetők csúcstalálkozóján.
Megújul a szentendrei Szerb Egyházi Múzeum Szentendre életében a szerbek és a szerb kultúra különleges helyet foglal el. Most 465 millió forintos kormányzati támogatásból újítják fel a Szerb Egyházi Múzeumot.
Ebben a telefonban 512 GB tárhely lesz Bár az androidos telefonok memóriája általában bővíthető microSD kártyával, most egy olyan Huawei telefon bukkant fel a kínai TENAA oldalon, amelyiken alapból 512 GB-nyi adat tárolható.
Tizenhat bemutató és hatvan repertoárdarab szerepel az Operaház következő évadában Az Eiffel Műhelyházat 2019. január 27-én, Mozart születésnapján avatják fel, míg jövő év májusában a tervek szerint újranyithat a korszerűsített Andrássy úti dalszínház is.